Scriitoarea Gwenaëlle Aubry își lansează romanul „Nimeni” la Târgul Internațional Gaudeamus

Redactor:
Dorina Calin
Scriitoarea Gwenaëlle Aubry își lansează romanul „Nimeni” la Târgul Internațional Gaudeamus
Romanul "Nimeni", scris de Gwenaëlle Aubry, va fi lansat pe 23 noiembrie la Târgul Internațional Gaudeamus.

Cea de-a XXI-a ediție a Târgului Internațional Gaudeamus – Carte de învățătură se va desfășura între 19 și 23 noiembrie, în Pavilionul Central Romexpo din București.

La evenimentul de lansare a romanului „Nimeni”, care va avea loc la standul Grupului Editorial Trei, vor fi alături de autoare scriitoarea Svetlana Cârstean și Magdalena Mărculescu, director editorial Grupul Editorial Trei.

În această carte, Gwenaëlle Aubry dă voce unui părinte pierdut în propria-i nevroză, dialoghează cu eurile lui multiple, îl autorizează să existe după moartea sa fizică, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Volumul „Nimeni”, distins cu premiul Femina pe 2009, descris de scriitorul Rick Moody drept „o bijuterie literară, care se remarcă în literatura contemporană europeană prin strania claritate”, a fost publicat în colecția „Literary Fiction” de la Pandora M, alături de alte două titluri puternice și emoționante: „Sutton”, de J.R. Moehringer, și „Povestea lui Hanna Yakub”, de Rabee Jaber.

×

Ziua Marinei Române, fără spectatori. Klaus Iohannis și Ludovic Orban participă la evenimentele din Portul Militar Constanţa

Publicată de Gandul pe Sâmbătă, 15 august 2020
Gândul LIVE!
Inchide