Spectacolele „Dineu cu proști” și „Egoistul” se joacă din nou, în septembrie, la Palatul Copiilor din București

Redactor:
Madalina Cerban
Spectacolele „Dineu cu proști” și „Egoistul” se joacă din nou, în septembrie, la Palatul Copiilor din București
Spectacolele "Dineu cu proști", cu Horațiu Mălăele și Ion Caramitru, și "Egoistul", cu Radu Beligan, revin la Palatul Național al Copiilor.

Stagiunea de toamnă va fi reluată la Palatul Național al Copiilor cu câte două reprezentații ale unora dintre cele mai îndrăgite spectacole ale momentului – „Dineu cu proști” și „Egoistul” se vor juca pe 5 și 6, respectiv 7 și 8 septembrie, în Sala Mare a instituției, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Pe 5 și 6 septembrie, publicul este invitat la Palatul Național al Copiilor la „un festin cu grei”, la „Dineu cu proști”, în care vor putea fi admirați Horațiu Mălăele, Ion Caramitru, Medeea Marinescu, Alexandru Bindea, Costina Ciuciulică, Teodora Mareș, Dorin Andone, Tomi Cristin și Alexandru Georgescu.

Ulterior, Sala Mare a Palatului Național al Copiilor va găzdui un spectacol de colecție. Pe 7 și 8 septembrie, publicul este așteptat la întâlnirea cu Radu Beligan, în piesa „Egoistul”. În distribuție, publicul îi va putea vedea pe Radu Beligan, Adriana Trandafir, Damian Crâșmaru, Tomi Cristin, Rodica Ionescu, Mihai Niculescu, Lamia Beligan, Ileana Olteanu, Medeea Marinescu, Cesonia Postelnicu și Silviu Biriș.

Pe de altă parte, pe 14 septembrie se va schimba sala, dar nu și registrul: publicul va putea să vadă duelul teatral „Caramitru – Mălaele, câte-n lună și în stele”, care va avea loc la Sala Mare a Teatrului Național din București. Doi artiști celebri ai scenei românești îi așteaptă pe bucureșteni la un spumos spectacol de improvizație, în care versurile și schimburile iscusite de replici se împletesc cu acordurile calde ale violoncelului lui Adrian Naidin.

Luna se va încheia cu „Maytreyi”, tulburătoarea poveste de dragoste a lui Mircea Eliade pusă în scenă de Chris Simion, pe 28 septembrie, la Palatul Național al Copiilor. Publicul îi va putea aplauda pe Maia Morgenstern, Ailyin Cadîr, Vlad Zamfirescu, Doru Ana și Anca Sigartău, într-un spectacol rafinat, învăluit de misterul lumii orientale și străbătut de fiorii unei iubiri ce a fermecat generații întregi.

Biletele pot fi cumpărate, în funcție de locul de desfășurare a spectacolelor, de la casa de bilete Startickets de la Palatul Național al Copiilor, respectiv de la casa de bilete a Teatrului Național din București și online, de pe startickets.ro, bilet.ro, blt.ro, bilete.ro și biletoo.ro.

Inchide