EXCLUSIV. Camarila lui Clotide Armand încearcă să preia controlul asupra parcărilor din cel mai bogat sector al Capitalei! Strategia prin care ADP1 ar deveni ”portofelul” USR (FOTO DOCUMENTE)

EXCLUSIV. Camarila lui Clotide Armand încearcă să preia controlul asupra parcărilor din cel mai bogat sector al Capitalei! Strategia prin care ADP1 ar deveni ”portofelul” USR (FOTO DOCUMENTE)
Publicat: 03/02/2021, 14:32
Actualizat: 03/02/2021, 22:57

Clotilde Armand și camarila USR din jurul ei pregătesc mișcarea prin care să preia controlul asupra parcărilor din Sectorul 1, cel mai bogat al Capitalei. Paravanul sub care se desfășoară acest plan este un așa-zis Regulament pentru parcările de reședință propus de Clotilde Armand spre a fi votat în Consiliul Local. Proiectul are în vedere, în principal, digitalizarea atribuirii parcărilor de reședință, doar că, în realitate, se vrea o mega-afacere a acoliților din USR.

Sebastian Burduja ripostează față de atitudinea lui Clotilde Armand. „Nu credeam că astfel de manifestări sunt posibile în anul 2021”. Citește AICI declarația integrală!
INCREDIBIL. Corneliu Bărbuț, vinovat pentru blocajul reclamat pe Facebook de Clotilde Armand!
În timp ce primărița Clotilde Armand acuză (într-o postare politicianistă) pe Facebook faptul că ”așa zisele interese din Consiliul Local sunt deasupra intereselor comunității” (VEZI DETALII + VIDEO AICI!), de fapt, blocajul despre care vorbește este cauzat chiar de oamenii din apropierea ei. GÂNDUL.RO prezintă dovada că Bărbuț este cel care a creat haosul parcărilor în Sectorul 1. Acesta a cerut ca ADP1 să comunice mai departe către cetățeni să nu-și rezerve locuri mai devreme de 1 februarie și așa a apărut blocajul pe care Clotilde l-a mediatizat zilele acestea. Practic, ea încearcă să pună în cârca altora ceea ce au generat oamenii din camarila USR. Iată și e-mailurile lui Bărbuț către reprezentanții ADP1:
În mesajul conceput de Bărbuț, cetățenii din Sectorul 1 au fost îndemnați să depună solicitări începând cu 1 februarie, ceea ce a creat cozile pe care Clotilde Armand le pune în sarcina așa-ziselor ”interese” din Consiliul Local. De fapt, interesele nu sunt decât ale USR!
ȘTIREA INIȚIALĂ

Unul dintre aceștia este Corneliu Bărbuț, fost candidat (neales) din partea USR pentru Consiliul Local, dar și așa-zis consilier onorific al primăriței. Pe de o parte, Bărbuț conduce ”Grupul de lucru pentru Parcările din Sectorul 1”, dar, pe de altă parte, deține două firme direct interesate în gestionarea respectivelor locuri de parcare. GÂNDUL.RO a intrat în posesia unor documente de netăgăduit, care arată interesele din spatele susținerii USR a acestui Regulament.

Cornel Bărbuț a candidat din partea USR, dar a eșuat!

Așa-zisul Regulament nu a ținut cont de părerile cetățenilor din Sectorul 1

Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, USR-istul Corneliu Bărbuț este asociat unic al firmei Vegacomp Consulting (deținând 100% din acțiuni), dar are, totodată, și 30% din acțiunile firmei Iotify Solutions. Prima dintre acestea oferă consultanță în afaceri (ocupându-se, printre altele, și de softuri de parcare și de smart city), iar a doua servicii privind tehnologia informației.

Cu alte cuvinte, obiectele lor de activitate se ”mulează” pe proiectul de digitalizare a parkingului pe care Armand și Bărbuț îl susțin cu vehemență în aceste zile, în ciuda avertismentelor lansate public de grupul consilierilor PNL. Respectiv faptul că acest așa-zisul Regulament nu a ținut cont de părerile cetățenilor din Sector și conține numeroase carențe.

Interesul însă este uriaș pentru USR. Așa cum scriam mai sus, reporterii GÂNDUL.RO au intrat în posesia unor documente care probează faptul că ”bunele intenții” ale camarilei USR sunt doar de fațadă. În realitate, proiectul tandemului Armand-Bărbuț pare să urmărească transformarea Administrației Domeniului Public Sector 1 în „portofel” de partid. De ce susținem acest lucru, veți înțelege imediat!

Surse: ”Primărița forțează, pe orice cale, votarea acestui Regulament”

Încă din noiembrie 2020, firma lui Bărbuț – Vegacomp Consulting – trimitea ADP Sector 1 (recte Primăriei lui Clotilde Armand) o ofertă prin care punea la dispoziție ”serviciile de consultanță pentru elaborarea Strategiei de parcări a Sectorului 1 pentru perioada 2021-2024”. Suma solicitată pentru trei luni: 3000 de euro, fără TVA. În schimbul acestei sume, Bărbuț s-a angajat să predea, la sfârșit, un raport cu draft-ul strategiei de parcări, dar și rapoarte de optimizare a gestionării parcărilor și identificarea unor noi locații.

Dovada că încă din noiembrie 2020, camarila USR – prin Bărbuț și firma acestuia, Vegacomp Consulting – pusese ochii pe parcările din Sectorul 1

Investigațiile noastre scot însă la iveală și alte aspecte care ne îndreptățesc să afirmăm că Armand-Bărbuț au interese majore pentru ca Regulamentul în discuție să ”treacă” de Consiliul Local. Surse din interiorul Primăriei ne-au mărturisit, de altfel, că primărița forțează, pe orice cale, votarea acestui Regulament, iar miza ar fi ca firmele lui Bărbuț să se ocupe de implementarea ulterioară a proiectului. Nu doar de „strategie”. Bărbuț a și primit mână liberă din partea colegei de la USR, fapt care i-a permis să solicite pe un ton imperios ca reprezentanții ADP1 să-i pună la dispoziție acte, rapoarte privitoare la parcările din Sector.

După cum se observă din e-mailurile primite la ADP (pe care GÂNDUL.RO le publică în premieră), Bărbuț cere informații într-o manieră imperativă, aproape șocantă ținând cont că solicitarea este formulată de o persoană din afara Primăriei. ”Am cerut de marți această listă, este joi și nu am primit-o!!!! Dacă nu o primesc în următoarele 10 minute, o iau din altă parte!!!”, este numai unul dintre e-mailurile agresive trimise la ADP Sector 1 de către Bărbuț.

Așa-zisul consilierul onorific al lui Clotilde Armand le cere angajaților de la ADP într-o manieră șocantă să-i pună acte la dispoziție, cu toate că nu este angajat oficial al Primăriei

Într-o primă fază, așa-zisul Regulament a fost respins de Consiliul Local, dar sursele noastre susțin că primărița Clotilde Armand este decisă să meargă până în pânzele albe pentru a obține votarea lui. Astfel, ea încearcă convocarea unei ședințe de urgență, iar unul dintre punctele de pe ordinea de zi ar trebui să fie votul dat Regulamentului.

GÂNDUL.RO va urmări aceste jocuri de culise și va reveni cu informații despre tentativele camarilei USR de a se conecta la banii publici.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Metodă „DRONA” de a sancționa șoferii pe autostradă. Care sunt șoferi vizați - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
RUSIA, în lacrimi! A MURIT împușcat de 3 ori! S-a încercat imposibilul
Surpriză pentru fanii Survivor. Cine este Alba Renai, noua prezentatoare
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Oamenii transmit mai multe virusuri animalelor decât invers