VIDEO Horoscop carieră săptămâna 21 – 27 noiembrie 2022. Echilibru emoțional și familial!

Publicat: 19/11/2022, 10:30

Previziunile astrologului Virginia Olteanu pentru săptămâna 21-27 noiembrie. Horoscopul carierei pentru toate zodiile și pentru ascendent.

Horoscop carieră săptămâna 21 – 27 noiembrie Berbec – Înveți ceva nou!

Te focusezi momentan pe a-ți expansiona orizontul cunoașterii. Vrei să încerci o nouă abordare, o nouă filozofie, o nouă specializare, vrei să înveți ceva nou care să-ți ofere acea ghidare care părea că lipsește din viața ta. Poți interacționa mai mult cu cineva din străinătate însă asigură-te totuși că interacțiunea este clară și transparentă. În weekend dai dovadă de seriozitate, asumare și hotărâre într-o discuție pe marginea unei chestiuni profesionale.

Horoscop carieră săptămâna 21 – 27 noiembrie Taur – Fii deschis dar realist în analiza unor oferte!

Noile planuri sau proiecte pe care le ai în acest moment te ajută să treci cu vederea anumite discuții mai tensionate în mediul în care lucrezi. Beneficiezi de susținerea unor persoane influente care te ajută să faci progrese semnificative în direcția a ceea ce-ți dorești să realizezi. Poți fi un pic mai idealist și chiar grăbit într-o anumită situație însă ia-ți timp suficient pentru a evalua corect ofertele primite.

Horoscop carieră săptămâna 21 – 27 noiembrie Gemeni – Importanța unor alianțe constructive!

Poți fi ușor mai tensionat la începutul săptămânii deoarece ești nevoit să te adaptezi unor situații schimbătoare care te scot din ritm, însă reușești să jonglezi cu ce ai de făcut într-un mare fel. Luna Nouă din Săgetător îți reamintește cât de importantă este cultivarea unor alianțe constructive dacă vrei să-ți atingi scopurile. Din 23 noiembrie, Jupiter își reia mersul direct în sectorul profesiei tale aducând mai multă claritate în privința unor obiective profesionale dar și un sentiment de împlinire în ceea ce realizezi.

Horoscop carieră săptămâna 21 – 27 noiembrie Rac – O interacțiune mai bună în mediul profesional!

Pentru a-ți atinge obiectivele profesionale realizezi că ai mai întâi nevoie să te structurezi mai bine în munca de zi cu zi, să faci cu plăcere ceea ce faci și să dezvolți relații armonioase cu cei cu care lucrezi, iar toate acestea sunt posibile și chiar realizabile grație Lunii Noi din Săgetător care îți oferă noi perspective. Este posibil să faci mai multe drumuri prin prisma jobului sau să primești o ofertă de muncă promițătoare.

Horoscop carieră săptămâna 21 – 27 noiembrie Leu – Un nou proiect capătă amploare!

O discuție pe marginea unei chestiuni profesionale poate să-ți creeze un oarecare disconfort în primele zile ale săptămânii, întrucât o colaborare cu cineva poate să fie pe sfârșite. Însă Luna nouă din săgetător activând sectorul creativității vine cu noi perspective ceea ce înseamnă că ai puterea de a demara un proiect foarte important pentru tine. A venit momentul pentru a-ți demonstra talentul, creativitatea și inspirația!

Horoscop carieră săptămâna 21 – 27 noiembrie Fecioara – Echilibru emoțional și familial!

Cu luna nouă în săgetător în sectorul familiei și al căminului vei căuta să echilibrezi dorința ta de a progresa pe plan profesional cu nevoia de a miza pe un echilibru emoțional și familial. Jupiter își reia mersul direct în Pești oferindu-ți șansa să te clarifici în privința unor alianțe sau colaborări de business iar criteriul de selecție va fi compatibilitatea sau viziunea comună pe care o ai cu oamenii respectivi în detrimentul altor factori.

Horoscop carieră săptămâna 21 – 27 noiembrie Balanța – Comunicare constructivă și relații noi!

Luna nouă din Săgetător te ajută să te evidențiezi pe parte de comunicare, relaționare, reclamă și vizibilitate și favorizează pe cei care lucrează în domenii care vizează prestarea de servicii. Dacă ai un mesaj de transmis publicului, acesta este momentul potrivit întrucât împărtășești din propria cunoaștere și experiență de viață. În weekend poți avea o întâlnire sau o discuție importantă pentru cariera ta.

Horoscop carieră săptămâna 21 – 27 noiembrie Scorpion – Te pui mai bine în valoare!

Dacă continui să resimți o colaborare profesională ca fiind limitativă sau constrângătoare, Luna Nouă din Săgetător cu siguranță îți va demonstra că sunt și alte variante care îți stau la dispoziție. Ești susținut în a-ți lărgi orizonturile profesionale și financiare astfel încât să te poți pune mai bine în valoare. Ești mai sigur pe tine și mai dispus să riști pentru a vedea ce-ți place cu adevărat. În weekend o discuție cu cineva poate să te mobilizeze considerabil.

Horoscop carieră săptămâna 21 – 27 noiembrie Săgetător – Creștere și dezvoltare!

Chiar dacă comunicarea cu un coleg de serviciu este dificilă sau o anumită procedură îți dă bătăi de cap în primele zile ale săptămânii, odată cu Luna nouă din propriul tău semn din 24 noiembrie, cărțile se joacă în favoarea ta. Ești susținut în a demara orice fel de proiect sau activitate importantă pentru evoluția ta. Energia începutului este de partea ta!Te bucuri de mai multă vizibilitate, aplomb și energie, important este să fii sigur de direcția în care vrei să mergi.

Horoscop carieră săptămâna 21 – 27 noiembrie Capricorn – Conectare mai profundă!

În virtutea unor discuții destul de neplăcute, începi să te îndoiești de stabilitatea unei relații de colaborare întrucât realizezi că obiectivele sau valorile pot fi destul de diferite. Dacă activezi într-un domeniu medical, terapeutic, de asistență socială sau psihologie, poți descoperi că ajutorul și contribuția ta sunt mai mult decât binevenite iar tu te poți conecta mai profund la cel de lângă tine.

Horoscop carieră săptămâna 21 – 27 noiembrie Vărsător – Implicare socială și profesională mărită!

Ești susținut și sfătuit de persoane influente în privința carierei tale, a venit momentul să-ți pui în aplicare acele planuri și idei mărețe pe care le ai. Îți poți asuma o responsabilitate sau implicare politică mai mare dacă consideri că este benefică planurilor tale. Vei fi mai vizibil pe plan social și te vei implica mai mult în activități de grup. Relațiile cu prietenii pot fi favorabile obiectivelor tale profesionale.

Horoscop carieră săptămâna 21 – 27 noiembrie Pești – Direcție ascensională!

Cu lună nouă în săgetător care îți expansionează sectorul profesiei și al imaginii tale pe plan social, următoarea perioadă te va găsi în lumina reflectoarelor. Aplică cu încredere la acel job pe care ți-l doreai! Te vei afla în contact cu oameni influenți care îți pot facilita progresul sau ascensiunea iar tu vei fi dornic să-ți asumi o mai mare responsabilitate și chiar autoritate personală sau profesională. Ești pe o direcție ascensională!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Epidemie de singurătate printre părinți, dezvăluie un studiu din SUA