VIDEO Horoscop săptămânal 21-27 noiembrie 2022. Creștere și ascensiune pentru o anumită zodie

Publicat: 19/11/2022, 10:00

Previziunile astrologului Virginia Olteanu pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 21-27 noiembrie 2022.

Horoscop săptămânal 21-27 noiembrie 2022 Berbec – Noi orizonturi fizice sau intelectuale!

După un început de săptămână cu tot felul de discuții financiare sau sentimentale, căutând să înțelegi mai profund interacțiunea dintre tine și celălalt, odată cu Lună Nouă din Săgetător, noi orizonturi fizice sau intelectuale se deschid pentru tine. Nevoia de libertate și independență te vor face să te gândești la planificarea unei călătorii, o nouă filozofie de viață sau un curs de dezvoltare personală. În weekend devii mai serios și mai asumat.

Horoscop săptămânal 21-27 noiembrie 2022 Taur – Instrumente noi de analiză a unor parteneriate!

Interacțiunea cu celălalt în orice formă de parteneriat va fi ușor tensionată în prima parte a săptămânii, cerând de la tine să privești lucrurile mai în profunzime. Luna nouă din săgetător îți oferă intrumente noi prin prisma cărora poți evalua calitatea și angajamentul unor relații. În ciuda unei perspective mai idealiste generată de ieșirea lui Jupiter din retrogradare în sectorul aspirațiilor tale, este indicat să fii cât mai realist în privința unor obiective financiare.

Horoscop săptămânal 21-27 noiembrie 2022 Gemeni – Noi alianțe!

Colaborarea cu ceilalți devine din ce în ce mai importantă și mai relevantă pentru scopurile tale. Realizezi că în ciuda unor diferențe de perspectivă, e întotdeauna loc de creștere. Luna nouă din Săgetător îți oferă instrumentele necesare pentru a deveni un maestru în arta interrelaționării. Ai puterea de a crea alianțe noi dar și parteneriate constructive și armonioase. Planul social capătă amploare!

Horoscop săptămânal 21-27 noiembrie 2022 Rac – Mai multă semnificație în fiecare zi!

O săptămână în care vei încerca să păstrezi o abordare cât mai practică și mai obiectivă indiferent că te preocupă o relație de cuplu sau o chestiune profesională. Luna nouă din săgetător îți oferă șansa să faci modificări esențiale în rutina zilnică dar și în munca ta astfel încât acestea să devină mai împlinitoare.Jupiter își reia mersul direct în sectorul cunoașterii și al expansiunii încurajându-te să mergi cu încredere înainte în acele direcții semnificative pentru tine.

Horoscop săptămânal 21-27 noiembrie 2022 Leu – Care sunt activitățile care mă bucură și relaxează?

În primele zile ale săptămânii interacțiunea cu cineva este mai dificilă, ești forțat să accepți realitatea unei situații pe care tu o privești diferit. Însă odată cu Luna Nouă din săgetător care îți expansionează sectorul creativității, iubirii și activităților de divertisment, bună dispoziție va fi în creștere iar abilitatea de socializare este amplificată. Jupiter își reia mersul direct în Pești deci angajamentul tău într-o relație devine mai clar.

Horoscop săptămânal 21-27 noiembrie 2022 Fecioara – Focusare pe chestiuni familiale!

Chiar dacă începi săptămâna într-o stare de alertă încercând să rezolvi anumite probleme organizatorice sau tehnice care apar în mediul profesional, odată cu Lună Nouă din Săgetător capeți o perspectivă de ansamblu asupra situației. Atenția ta se îndreaptă spre cămin, familie, părinți, devii mai sensibil și mai deschis la discutarea unor chestiuni personale și emoționale. În weekend încerci să te relaxezi un pic.

Horoscop săptămânal 21-27 noiembrie 2022 Balanța – Dinamizare fizică și intelectuală!

O săptămână în care abilitatea de a comunica într-un mod asumat dar și diplomat va fi evidențiată. Luna nouă în săgetător te dinamizează atât fizic cât și intelectual, îți amplifică puterea gândului și a cuvântului și te ajută să te conectezi mai profund la cei din mediul înconjurător. Poți studia ceva nou și incitant. Profită de weekend pentru a te odihni mai mult sau pentru a-l petrece în sânul familiei.

Horoscop săptămânal 21-27 noiembrie 2022 Scorpion – Îmbunătățirea valorii și a stimei de sine!

Cu luna în propriul tău semn la începutul săptămânii ești determinat în a-ți menține punctul de vedere în ciuda unor situații care tind să te demoralizeze un pic. Însă Luna nouă din săgetător vine cu perspective mult mai pozitive oferindu-ți șansa să-ți înbunătățești atât partea materială cât și propria stimă sau valoare de sine. Weekendul este foarte activ și plin de activități, poți face o scurtă excursie undeva.

Horoscop săptămânal 21-27 noiembrie 2022 Săgetător – Un fresh start!

Chiar dacă primele zile ale săptămânii sunt un pic mai agitate și mai consumatoare de energie, odată cu Luna nouă din propriul tău semn din 24 noiembrie pășești cu totul în momentul prezent. Începe sezonul tău deci ai șansa să te reinventezi și să dai un fresh start acelor direcții sau proiecte importante pentru tine. Jupiter, propriul tău guvernator își reia mersul direct în Pești, un motiv în plus să te bucuri întrucât te ajută să te reconectezi cu propriile rădăcini.

Horoscop săptămânal 21-27 noiembrie 2022 Capricorn – Analiză și introspecție!

Atitudinea sau reacția cuiva pe cât de imprevizibilă pe atât de neplăcută te determină să crezi că nu ești susținut sau apreciat așa cum consideri că meriți. Luna nouă din Săgetător te îndeamnă să te retragi un pic și să analizezi situațiile cu mai multă atenție și profunzime. Poate sunt aspecte pe care ai nevoie să le explorezi mai adânc pentru a vedea mai clar lucrurile. În weekend îți recapeți din elan și energie.

Horoscop săptămânal 21-27 noiembrie 2022 Vărsător – Amplificarea aspirațiilor și visurilor tale!

După câteva zile mai agitate la muncă în prima parte a săptămânii, Luna Nouă în Săgetător expansionează sectorul aspirațiilor, prieteniilor și visurilor tale, amplificând conexiunea cu acei oameni cu viziuni și idealuri comune. Este momentul perfect pentru a concretiza un proiect cu caracter umanitar, caritabil dar și de a socializa mai mult.O persoana influentă se poate transforma în protectorul sau sfătuitorul tău.

Horoscop săptămânal 21-27 noiembrie 2022 Pești – Creștere și ascensiune!

În ciuda unor conflicte de idei în primele zile ale săptămânii care nu fac decât să-ți amplifice niște griji sau insecurități, odată cu Luna nouă din săgetător capeți o cu totul altă viziune. Ai șansa să-ți expansionezi imaginea și rolul tău socio- profesional și să interacționezi cu oameni care îți pot facilita ascensiunea, indiferent de domeniul vizat. Jupiter își reia mersul direct în propriul tău semn, deci începi să te clarifici în privința acelor direcții, persoane, activități care te împlinesc.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
"Nu pot să-l privesc în ochi!" Tatăl lui Mirel Dragomir, tânărul care a ucis-o pe...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Podul prăbușit din Baltimore: 2 victime, recuperate din apă