Sebastian Burduja, despre drama din viața lui. Și-a pierdut fiica de 3 ani: „Nu poți să continui decât gândindu-te că a fost un SENS în toate”

Sebastian Burduja, despre drama din viața lui. Și-a pierdut fiica de 3 ani: „Nu poți să continui decât gândindu-te că a fost un SENS în toate”
Publicat: 11/02/2024, 15:08
Actualizat: 11/02/2024, 17:30

Sebastian Burduja a făcut declarații emoționante, în cadrul podcastul „ALTCEVA cu Adrian Artene” din această săptămână, despre fiica pe care a pierdut-o la 3 ani. „Nu poți să continui decât gândindu-te că a fost un sens în toate, că așa a vrut Dumnezeu”, spun el. 

În viața de zi cu zi, în existența sa publică, Sebastian Burduja este unul dintre cei mai mediatizați politicieni, ministru în actualul Guvern. El a fost invitatul lui Adrian Artene la podcastul ALTCEVA din această săptămână. În timpul dialogului, Burduja a spus cum a „mers mai departe”, după ce fiica lui, de doar 3 ani, a murit brusc.

„Fetița noastră s-a dus dincolo. E cel mai greu moment posibil în viața unui om. Cred că nu există nume pentru părinții care își pierd copiii și au fost multe zile și multe nopți în care am dat vina pe Dumnezeu. De ce eu? De ce noi? De ce s-a întâmplat așa? Nu poți să continui decât gândindu-te că a fost un sens în toate, că așa a vrut Dumnezeu. Oricum, fetița e modelul meu în viață. Ea, în 3 anișori, a fost cel mai curat om și credincios și apropiat Dumnezeu”, i-a spus politicianul lui Adrian Artene.

„Să nu credeți că nu sunt zdravăn, dar tot timpul vorbesc cu ea”

„Poate nu o să vă vină să credeți. Era un om foarte bun. Niciodată nu s-a supărat când un alt copil i-a luat jucăria, niciodată nu țipa, nu urla, nu purta râcă. Efectiv un înger, un înger pe pământ și un înger acum în cer.

Continui pentru că am, cred, o răspundere să continui și pentru ea, adică să fac aici, pe pământ, ceea ce ar fi făcut și ea în viață și de aceea trebuie să muncesc de două ori mai mult, să mă implic de două ori mai mult, să las de două ori mai mult în urma mea și, sigur, ne-a ajutat și faptul că venea băiatul, când s-a întâmplat lucrul ăsta și a trebuit să continue și pentru el”, a spus sursa citată.

Mai mult, Sebastian Burduja a mai spus că „tot timpul vorbesc cu ea”.

„Să nu credeți că nu sunt zdravăn, dar e oglinda supremă în care pot să port un dialog și să știu dacă e bine ce fac. Dorința mea supremă e s-o revăd și ca s-o revăd trebuie să fac bine în viață. Ea sigur e acolo lângă Dumnezeu, n-a avut niciun păcat. Știu asta sigur”, a mai spus sursa menționată.

Cine este Sebastian Burduja?

Sebastian Ioan Burduja s-a născut pe 18 iunie 1985 la București. Invitatul ALTCEVA este un om politic român, doctor în economie și absolvent al universităților Stanford și Harvard. Din 15 iunie 2023 este ministru al Energiei în Cabinetul Ciolacu, între 3 mai 2022 și 15 iunie 2023 a ocupat funcția de ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării în Guvernul României. În decembrie 2020 a fost ales deputat al Partidului Național Liberal. Este vicepreședintele Partidului Național Liberal (PNL) și președintele filialei PNL Sector 1 – București. A fost până în august 2019 președintele și fondatorul partidului Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor (PACT), lansat în ianuarie 2016. A fondat și condus Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) și Fundația CAESAR (Centrul pentru Acces la Expertiza Studenților și Absolvenților Români).

Podcastul integral cu Sebastian Burduja poate fi văzut aici

ABONEAZĂ-TE la canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene” acolo unde, în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletul.

Conținutul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de FacebookInstagramTik Tok, dar și pe grupul de WhatsApp.

Vă recomandăm să citiți și:

VIDEO | Sebastian Burduja, dezvăluiri emoționante despre fetița pierdută la 3 ani: ”Dorința mea supremă e s-o revăd”

Sebastian Burduja, despre persoana care i-a marcat copilăria: „Tata Nic m-a învățat să mă ROG. Era complet pătruns de credință și de misiunea lui”

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Victoria, Regina cu cei mai mulți copii