VIDEO | Sebastian Burduja, dezvăluiri emoționante despre fetița pierdută la 3 ani: ”Dorința mea supremă e s-o revăd”

Publicat: 11/02/2024, 14:43
Actualizat: 11/02/2024, 14:44

Sebastian Burduja este unul dintre cei mai mediatizați politicieni, ministru în actualul Guvern. Însă, dincolo de cariera sa în politică, ministrul este un tată greu încercat de durere, după ce în anul 2018 și-a pierdut fiica de numai 3 ani.  

Invitat în cadrul podcastului Altceva, Sebastian Burduja a vorbit despre fiica sa, dezvăluind cu emoție faptul că dorința sa cea mai mare este să își revadă fetița.

Adrian Artene: ”Ați fost vreodată mâhnit pe El? (n.r. pe Dumnezeu)”

Sebastian Burduja: ”Cu siguranță! Și îmi pare rău, dar da, i-am cerut iertare că m-am supărat pe el…”

Adrian Artene: ”Îmi închipui că nu există părinte care să își piardă copilul și să înțeleagă în prima fază…”

Sebastian Burduja: ”Da, cred că poate nu înțelegi niciodată… Când fetița noastră s-a dus dincolo… E cel mai greu moment posibil în viața unui om. Cred că nu există nume pentru părinții care își pierd copiii. Au fost multe zile și multe nopți în care am dat vina pe Dumnezeu De ce eu? De ce noi? De ce s-a întâmplat așa? Nu pot să continui decât gândindu-te că a fost un sens în toate, că așa a vrut Dumnezeu. Oricum fetița e modelul meu în viață. Ea, în trei ani, a fost cel mai curat om, și credincios, și apropiat de Dumnezeu.

Poate nu o să vă vină să credeți. Era un om foarte bun, niciodată nu s-a supărat când un alt copil îi lua jucăria, niciodată nu țipa, nu urla, nu purta râcă, efectiv un înger, un înger pe pământ și un înger acum în cer.

Deci continui pentru că am, cred, o răspundere să continui și pentru ea, adică să fac aici pe pământ ceea ce ar fi făcut și ea în viață. Și de aceea trebuie să muncesc de două ori mai mult, să mă implic de două ori mai mult, să las de două ori mai mult în urma mea.

Sigur, ne-a ajutat și faptul că venea băiatul când s-a întâmplat lucrul ăsta. Și a trebuit să continue pentru el”.

Adrian Artene: ”Am remarcat faptul că înainte de a începe discuția și înregistrarea, când am vorbit despre copii, ați vorbit de ea ca și cum ea n-a plecat niciodată… Deși în credința ortodoxă se spune că pleacă, noi nu murim. Dar ea este în permanență în interiorul dumneavoastră”

Sebastian Burduja: ”Tot timpul vorbesc cu ea. Să nu credeți că nu sunt zdravăn, dar e oglinda supremă în care pot să port un dialog și să știu dacă e bine ce fac, pentru că dorința mea supremă e s-o revăd. Și ca s-o revăd, trebuie să fac bine în viața asta-i sigur. E acolo, lângă Dumnezeu nu se poate. N-a avut niciun păcat, știu asta, sigur”.

Cine este Sebastian Burduja?

Sebastian Ioan Burduja s-a născut pe 18 iunie 1985 la București. Invitatul ALTCEVA este un om politic român, doctor în economie și absolvent al universităților Stanford și Harvard. Din 15 iunie 2023 este ministru al Energiei în Cabinetul Ciolacu, între 3 mai 2022 și 15 iunie 2023 a ocupat funcția de ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării în Guvernul României. În decembrie 2020 a fost ales deputat al Partidului Național Liberal. Este vicepreședintele Partidului Național Liberal (PNL) și președintele filialei PNL Sector 1 – București. A fost până în august 2019 președintele și fondatorul partidului Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor (PACT), lansat în ianuarie 2016. A fondat și condus Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) și Fundația CAESAR (Centrul pentru Acces la Expertiza Studenților și Absolvenților Români).

ABONEAZĂ-TE la canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene” acolo unde, în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletul.

Conținutul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de FacebookInstagramTik Tok, dar și pe grupul de WhatsApp.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Tichete cadou de 8 martie 2024. Se dau 300 de lei de Ziua Femeii!
FOTO. Cum arată tânăra acuzată că s-a culcat cu jumătate din vestiarul echipei de fotbal...
O tânără și-a anunțat moartea pe LinkedIn
Are 57 de ani, dar arată fabulos! GALERIE FOTO WOW
Oraşul din România cu şomaj zero. Se caută "urgent" cel puţin 1.000 de muncitori
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit...
Noua Dacia Duster 2024 „INVADEAZĂ” România! Mai multe exemplare, văzute în trafic cu numere de...
Filmul tragediei din Centrul Vechi! De ce a fost bătută fără mila tânăra de 25...
De ce boală rară suferea Cat Janice, artista care a devenit virală pe TikTok după...
Cum a transformat un guvernator un oraş "interzis" într-un paradis turistic în doar 26 de...
Continuă calvarul pentru fosta asistentă a lui Capatos! Au intrat peste ea în casă 😲
Astronomii din România au surprins UN OBIECT straniu printre stele
Rusia a luat decizia. Se suspendă totul de vineri, 1 Martie
Medicamente pe rețetă, cumpărate online. Mare schimbare pentru români
Care este cauza morții lui Mile Povan, de fapt. Ce spune rezultatul autopsiei
BANCUL ZILEI. Bulă: Bubulino, hai să facem dragoste că mai am de trăit doar 24...
Cuvintele relaxante auzite în timpul somnului ne calmează inima