PREMIERĂ: Conceptul birourilor de proximitate își face loc pe piața office din România. La ce prețuri pot fi închiriate noile spații de lucru

PREMIERĂ: Conceptul birourilor de proximitate își face loc pe piața office din România. La ce prețuri pot fi închiriate noile spații de lucru
Publicat: 09/04/2021, 12:49

O nouă alternativă de lucru, într-un context economic dominat încă de restricții de mobilitate, a ajuns și în România. Start-up-ul irlandez Nooka Space a lansat conceptul revoluționar al birourilor de proximitate, inteligente și mobile, pentru a le oferi celor care lucrează de acasă sau în sistem hibrid o variantă inedită de lucru.

Conceptul Nooka Space a luat naștere pe fondul pandemiei COVID-19 și a schimbărilor care au loc pe piața muncii la nivel global și propune un mod de lucru inteligent, flexibil și eficient, prin crearea unei rețele de birouri de proximitate hi-tech, complet echipate și sigure, care pot fi închiriate prin intermediul unei aplicații mobile, la costuri accesibile.

Pe baza unui abonament, companiile au posibilitatea să le ofere angajaților o alternativă de lucru eficientă și sigură, prin amplasarea birourilor mobile în proximitatea locuințelor lor – ÎSergiu Băbășan, Country Manager Nooka Space România.

Modelul de business Nooka Space oferă opțiunile închirierii, achiziției și a veniturilor partajate, contribuind astfel la conceptul spațiilor flexibile, care le permit utilizatorilor să își gestioneze și personalizeze propriile condiții de lucru în mod simplu și convenabil.

„Am încercat să integrăm într-un mod inovator funcționalitățile și resursele logistice necesare unui birou cu tehnologii de ultimă generație, pentru a asigura un mediu de lucru cât mai intim, confortabil și accesibil”, spune Bogdan Burciu, Concept Designer, Nooka Space.

Nooka Space se poziționează ca un business complementar pe piața de office și se adresează mai multor segmente de clienți: persoane care lucrează remote și au nevoie de un spațiu de lucru individual și personalizat, antreprenori, companii private, dezvoltatori imobiliari, precum și autorități locale care pot amenaja pentru locuitorii orașelor birouri de proximitate, în vederea reducerii traficului și poluării.

Birourile Nooka Space sunt spații de tip „plug and play”, dotate cu peste 15 senzori smart, ce permit utilizatorilor o administrare eficientă, direct din aplicația mobilă.  Accesul, încălzirea, monitorizarea calității aerului, iluminarea, plățile și rezervările pot fi controlate inteligent, în timp ce purificatorul de aer și luminile UV-C sunt special prevăzute pentru a dezinfecta spațiul și a menține cele mai înalte standarde sanitare.

Urmărește aici emisiunea Gândul Financiar despre situația spațiilor de birouri în pandemie: https://www.facebook.com/442827649134634/videos/691731724829724

Pe lângă sistemele inteligente de gestionare a spațiului, birourile Nooka sunt dotate cu mobilier și accesorii de ultimă generație, incluzând mese de lucru electrice reglabile, scaune ergonomice și kit-uri de videoconferință.

Birourile mobile Nooka se pot fi închiria la prețuri cuprinse între 299 și 599 euro/lună, în funcție de modelul și configurațiile alese, după ce în prealabil se achită un avans de 1000 euro. 

Transportul și instalarea sunt gratuite pe tot teritoriul Uniunii Europene, iar amenajarea oricărui model Nooka se poate efectua în maximum două ore. Toate facilitățile de producție și tehnologie ale companiei se află în România, la Cluj Napoca.

Nooka Space este start-up-ul care a dezvoltat primul concept de birouri de proximitate inteligente și mobile din lume. Povestea Nooka a început în Irlanda, în anul 2020, continuă în 2021 în Uniunea Europeană și plănuiește să ajungă în 2022 până în Statele Unite.

Piața de birouri din România este încă dominată de marii dezvoltatori de birouri clasice, multifuncționale, care îmbină birourile de tip open space cu cele individuale și este completată de segmentul hub-urilor de birouri, aflat în expansiune, pentru că oferă flexibilitate și costuri mai mici comparativ cu birourile clasice.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale,...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Hidroelectrica, prima propunere de dividend de când este companie listată la Bursa de Valori: 13,99...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Noua regulă de pe 31 MARTIE. Este absolut OBLIGATORIU pentru milioane de români care călătoresc
Vine vara! Vreme de plajă în multe zone ale țării
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația