Gestul emoționant făcut de Marina Almășan în ziua în care Victor Socaciu a murit: „Am o datorie față de tine. Ai plecat supărat”

Gestul emoționant făcut de Marina Almășan în ziua în care Victor Socaciu a murit: „Am o datorie față de tine. Ai plecat supărat”
Sursă foto: Marina Almășan Facebook
Publicat: 28/12/2021, 11:26
Actualizat: 28/12/2021, 11:28

Marian Almășan, fosta soție a lui Victor Socaciu, a publicat singura melodie pe care cei doi au cântat-o și înregistrat-o împreună, pe vremea când erau căsătoriți. Prezentatoarea de la TVR simțea că are o datorie față de regretatul artist, așa că a lansat melodia „Inelul lui Saturn”.

„Victor, am o datorie față de tine… Ai plecat știu, supărat – printre multe alte supărări pricinuite de cei din jurul tău – că niciodată, dar niciodată în atâta amar de ani petrecuți alături, eu nu am vrut să cântăm împreună, public, cântecul nostru… ”, a scris Marina Almășan pe Facebook, alături de cântecul «Inelul lui Saturn» .

«Inelul lui Saturn» s-a născut în anul în care ne-am căsătorit, pe muzica ta, versurile noastre… Iar la un an distanță, la insistențele tale, l-am cântat împreună, într-un studiou profesionist, pentru noul tău CD (Lângă inimă îmi stai). Da, știu că îți plăcea să mă asculți cântând prin casă, în timp ce trebăluiam, cu Victoraș în pântecele mele, dar tu știi că n-am vrut nici în ruptul capului să ies pe scenă și să cânt alături de tine: tu erai atât de mare, eu…o biată amatoare cu ceva voce și multă-multă iubire în suflet. Ai tot tras de mine, dar eu refuzam mereu, știind bine care-mi era locul. Eu aveam emisiunile mele, tu – scenele țării.

Marina Almășan

„Cântecul nostru să-ți țină de cald, Victor”

„Într-un târziu, așadar, am înregistrat piesa, ea a apărut pe CD, însă te-am rugat să nu faci vâlvă în jurul acestui cântec. Altele erau piesele de rezistență ale albumului tău, altele meritau să circule, să iasă în față. «Inelul lui Saturn» era al nostru, numai al nostru și așa trebuia să rămână… …Astăzi am hotărât să-i dau drumul să zboare. Să zboare în urma sufletului tău, care știu că a plecat atât de neliniștit Dincolo… Ia cu tine, Victor, cântecul nostru, să-ți țină de cald. Să-ți fie în jurul sufletului, ca un inel. Al lui Saturn…”, a mai completat ea.

Marina Almășan și Victor Socaciu au fost împreună mulți ani, însă în 2012 cei doi au divorțat. Aceștia au împruenă un fiu în vârstă de 23 de ani, Victor Socaciu.

Trupul artistului, depus la Sala Palatului

Victor Socaciu a murit, luni, 27 decembrie. Ulterior, fiica lui cea mică, a anunțat că trupul neînsuflețit al tatălui ei va fi depus la Sala Palatului. Astfel, cei care l-au îndrăgit pe celebrul artist folk îi pot duce un ultim omagiu astăzi, 28 decembrie.

„Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu celui care a fost Omul Bun al muzicii folk, sunt așteptați mâine (marți, 28 decembrie), de la ora 10.00 în foaierul Sălii Palatului”, a anunțat Ana-Maria, fiica lui Victor Socaciu, într-o postare pe Facebebook.

Citește și A murit Victor Socaciu