Horoscop 16 mai 2024. ZODIA care va avea o cumpănă majoră

Horoscop 16 mai 2024. ZODIA care va avea o cumpănă majoră
Publicat: 15/05/2024, 15:00

Abilitățile psihice și imaginația funcționează la un nivel foarte ridicat. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 16 mai 2024.

Berbec

Un număr de comunicări pline de iubire ar putea veni din partea unor persoane care locuiesc în state îndepărtate sau în ținuturi exotice. Te simți deosebit de afectuos acum, mai ales în ceea ce-i privește pe cei mai apropiați de tine. S-ar putea să nu fie o idee rea să pui mâna pe telefon și să vorbești cu persoane pe care poate nu le-ai mai văzut de mult timp. Se vor bucura să primească vești de la tine!

Taur

O sumă mică de bani ar putea veni astăzi în calea ta. Ar putea fi un cadou, un dividend sau un bonus. S-ar putea să vrei să o risipești pe cadouri pentru tine și pentru alții, în loc să o folosești în scopuri mai practice, ceea ce este perfect în regulă! Cărțile ar putea fi deosebit de atrăgătoare, în special cele despre noi idei spirituale sau metafizice. Rezervă-ți ceva timp pentru a citi puțin.

Gemeni

Ar trebui să te simți și să arăți minunat astăzi. Farmecul și abilitățile tale sociale sunt la un nivel ridicat, iar jovialitatea și darul tău pentru conversație ar trebui să te facă un invitat binevenit la orice eveniment social. Și ar trebui să fii invitat la multe dintre ele – poate prea multe! Bucură-te de această perioadă specială de socializare și prietenie.

Rac

Abilitățile tale psihice și imaginația funcționează la un nivel foarte ridicat. Îi înfrunți pe ceilalți oameni cu o dragoste profundă, spirituală. Ei ți-o vor întoarce! Ai putea dori să îți notezi gândurile sau să desenezi orice îți trece prin minte, chiar dacă nu simți că ai talent. Este mai important să ții o evidență pentru tine decât să consemnezi lucruri pentru posteritate.

Leu

Câțiva prieteni asociați cu un grup pe care îl admiri te-ar putea duce la un fel de miting. Acest lucru ar putea fi foarte distractiv pentru tine. Ți-ai putea face prieteni noi. Ești înclinat în mod natural către preocupările umanitare, iar acestea ar putea fi în centrul unor discuții animate astăzi. Asimilează toate informațiile și ia-le în considerare mai târziu. Mintea ta este copleșită!

Fecioară

Ești în mod natural o persoană bună și plină de compasiune. Astăzi este posibil ca sentimentele tale să se concentreze nu doar asupra celor apropiați, ci și asupra întregii populații a lumii. Un sentiment de unitate cu miliardele de oameni pe care nu i-ai întâlnit niciodată te-ar putea copleși acum. Ai putea dori să-ți notezi impresiile pentru a te putea referi la ele mai târziu. Altfel, s-ar putea să uitați totul.

Balanță

Cu aspectele planetare de astăzi este posibil să simți un val de iubire. Aceasta include dragostea pentru familie, prieteni, partener și toate formele de viață. Realitatea avansării spirituale prin iubire este peste tot în jurul tău. Sensibilitatea ta artistică este foarte ridicată, așa că s-ar putea să vrei să scrii, să desenezi sau să pictezi ceva care să-ți surprindă gândurile și sentimentele.

Scorpion

Te simți deosebit de iubitor și pasional și este posibil să vrei să urmărești o întâlnire romantică cu persoana specială din viața ta. Chestiunile bănești arată pozitiv, deoarece intuiția ta în ceea ce privește gestionarea banilor a funcționat bine și este posibil să continue. Facultățile tale psihice și intuitive sunt larg deschise și receptive. Nu te lăsa surprins de ceea ce captezi astăzi, chiar și de la străini.

Săgetător

Astăzi este un moment excelent pentru a forma sau consolida relațiile romantice. Dacă nu ești implicat într-o relație sunt șanse să întâlnești pe cineva. Dacă ești, așteaptă-te ca relația ta să dezvolte o nouă legătură spirituală. Noi prietenii, în special cu persoane care îți împărtășesc interesele, se întrevăd la orizont. Anii următori vor fi o perioadă în care toată lumea va trebui să se unească. Astăzi ai un avans.

Capricorn

Aceasta este o zi ideală pentru a începe o aventură creativă. Ai avut multe idei și impulsuri creative. Astăzi este timpul să alegi una și să faci primul pas pentru a-ți transforma viziunea în realitate. Vei constata că forma se va schimba. Acesta nu este un motiv pentru a fi descurajat. Face parte din evoluția normală a oricărei opere de artă. Cheia aici este să începi.

Vărsător

Ai putea arăta deosebit de atrăgător, așa că nu fi surprins dacă atragi priviri admirative din partea străinilor. Romanele și filmele romantice ar putea părea atrăgătoare acum, dar tu ești mai interesat de lucrurile reale. Dacă poți, încearcă să îți programezi timp singur cu persoana specială din viața ta. Nu vei regreta!

Pești

Energia ta s-ar putea îndrepta spre înfrumusețarea casei tale. Poate că ai decis să zugrăvești din nou sau să mergi într-o direcție complet nouă în ceea ce privește gusturile tale de decorare. Posterele sau alte suveniruri din țări străine ar putea fi, de asemenea, deosebit de atrăgătoare acum. Așteaptă-te ca cineva să treacă pe la tine și să îți aducă vești interesante care v-ar putea face mintea să meargă cu o mie de kilometri pe oră.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Diana Șoșoacă a depășit pragul la europarlamentare 2024 și pleacă la Bruxelles, la Parlamentul European
Lidia Buble l-a bântuit pe Răzvan Simion și la nunta acestuia. Ce s-a întâmplat în...
FOTO. S-a văzut prea mult prin costumul de baie al Cristinei ICH, „nora” lui Pițurcă
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Bogdan, polițistul din Brăila care a murit carbonizat
O femeie din Indonezia a fost înghițită cu totul de un piton de 6 metri
'Să moară mama…' Cum a reacţionat Romică Ţociu, când a văzut că Oana Roman s-a...
Dieta pe care o respectă cu SFINȚENIE Dana Rogoz. Are un abdomen plat, deși a...
Cod portocaliu de vreme severă în jumătate de ţară. ANM anunţă vijelii, grindină şi ploi...
Tatăl patronului stației GPL care a explodat la Crevedia, reales primar la Caracal. Procentul uluitor...
Cresc pensiile și salariile după alegeri. Cine sunt românii care vor beneficia de sute de...
Uite îngheţata, nu mai e îngheţata! Vedetele din România în imagini interzise cardiacilor
Un ARO se vinde pe OLX. Proprietarul are o mare SURPRIZĂ. Ce „BONUS” îi dă...
Belarus şi Rusia vor efectua noi exerciţii militare cu arme nucleare
Bărbații CASTRAȚI trăiesc mai mult, spune o cercetătoare
A murit un nume uriaș. Am pierdut o legendă. Drum lin spre stele!
Elena Lasconi spulberă USR. Este bomba anului în politică
Ce meniu special au avut la nuntă Răzvan Simion și Daliana Răducan si cum a...
VIDEO Rezultate parțiale alegeri locale 9 iunie 2024: Cine sunt noii primari din București, Cluj-Napoca,...
Ceartă între Alexandra, Roberta și Rebecca din Casa Iubirii. Ce și-au reproșat tinerele chiar în...
Tragedie în ziua alegerilor! Un bărbat din Vâlcea a murit după ce a primit buletinul...
Instructorul: - Bulă, știi la ce folosește claxonul?
Neuronii „prezic” viitorul chiar în timp ce noi dormim
×