Horoscop 28 martie 2024. FECIOARELE vor echilibru

Horoscop 28 martie 2024. FECIOARELE vor echilibru
Publicat: 27/03/2024, 15:00

Conflictele recente pot stârni o oarecare furie. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 28 martie 2024.

Berbec

În efortul de a menține pacea și de a păstra totul în echilibru, ți-ai neglijat dorințele de dragul de a face pe plac altcuiva. Să faci compromisuri pentru alții poate fi nobil, dar s-ar putea să nu obții niciodată exact ceea ce îți dorești. Acesta este un moment în care trebuie să fii mai agil în căutarea iubirii.

Taur

Nimic nu este prea fierbinte pentru tine, dar de ce insiști să-ți arzi mâna când nu e nevoie? Încerci să demonstrezi cuiva că poți suporta căldura fără să fii afectat de ea? Te poți arde la fel de ușor ca oricine altcineva, chiar dacă negi acest lucru. Fă lucrurile pentru tine și nu pentru a le demonstra ceva altora, mai ales când vine vorba de chestiuni legate de dragoste și romantism.

Gemeni

Energia ta fizică este puternică. Nimeni nu va putea rezista puterii tale. Cheia acum este să te asiguri că nu-ți dăruiești încrederea cuiva care nu este demn de caracterul tău. Potrivește-te cu cineva care te apreciază pentru persoana uimitoare care ești.

Rac

Chestiunile de suflet s-ar putea să nu meargă bine. Poate că abordarea cuiva a fost prea agresivă. Poate că ai fost prea insistent cu ceea ce îți dorești. Tensiunea se acumulează și creează dizarmonie în loc de iubire. Poate că trebuie să examinezi dinamica relației. Momentele dificile pot indica faptul că luna de miere s-a terminat. Dacă ești singur, probabil că este mai bine așa acum.

Leu

Când vine vorba de dragoste și romantism, probabil că ești în flăcări. Ai o pasiune incredibilă acum, ceea ce te face una dintre cele mai dorite partide din jur. Asociază-te cu cineva care îți împărtășește setea de aventură, spontaneitatea. Ai nevoie de cineva care poate ține pasul cu energia ta haotică și puternică. Dacă persoana cu care ești nu se potrivește, caută în altă parte.

Fecioară

Dacă lucrurile nu merg bine într-o relație romantică, ai grijă să nu te învinovățești. Un parteneriat înseamnă că două persoane lucrează împreună în mod egal. Dacă nu este cazul, spune-i partenerului tău cum te simți. În timp ce pasiunea poate fi la cote înalte între voi, adevăratul lipici care vă va ține împreună este sinceritatea, sensibilitatea și înțelegerea reciprocă.

Balanță

Fiecare persoană pe care o vezi ar putea trezi sentimente în tine, chiar dacă s-ar putea să fii deja angajat într-o relație. Dacă nu ești într-o relație, acesta este momentul să faci o mișcare. Dorința ta de iubire este puternică, așa că ar trebui să acționezi.

Scorpion

Aduci mai mult foc și pasiune în viața ta amoroasă. Aprinde lucrurile prin a fi mai aventuroas. Cu cât ești mai îndrăzneț, cu atât vei primi mai multe răspunsuri. Chiar dacă îți place să planifici din timp și să iei lucrurile încet, viața ta sentimentală este un domeniu în care ar fi mai bine să adopți o abordare opusă. Ai încredere și fii spontan în toate aspectele care au legătură cu dragostea.

Săgetător

Conflictele recente pot stârni o oarecare furie în tine. Aceasta este o forță puternică și ai putea fi tentat să te implici într-o mare bătălie. Pune armele deoparte și scoate ramura de măslin. Ia această energie acumulată și folosește-o pentru a-ți alimenta afacerile romantice în loc de aventurile războinice. Dezamorsează situația.

Capricorn

S-ar putea să nu ai cel mai mare noroc când vine vorba de problemele de suflet și s-ar putea să simți că trebuie să iei un fel de măsuri. Ai grijă să acționezi doar de dragul de a crea mișcare. Poate că cea mai bună politică pentru tine acum este să te relaxezi acolo unde ești și să aștepți ca dragostea perfectă să vină la tine. Bateria ta va fi bine încărcată când va veni momentul să o folosești.

Vărsător

Dragostea și romantismul sunt în aer în această seară, așa că simte-te liber să te lași dus de val. În loc să fie un fel de iubire pasivă, blândă și moale, emoția pe care o simți poate fi mai puternică, pasională și agresivă. Rulează cu acest sentiment în timp ce seduci obiectul dorinței tale.

Pești

Dacă nu ai primit dragostea pe care ți-o dorești în ultima vreme, poate că nu ai cerut-o. Dacă ai o relație cu cineva și te simți neîmplinit, ia în considerare posibilitatea de a avea o discuție sinceră despre nevoile tale și despre ce îți dorești de la relația respectivă pentru a fi fericit.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Tradiții și obiceiuri la români. Ce nu ai voie să faci în Duminica de Florii...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Cât vor primi românii în mână după creşterile salariale de la 1 iulie. Cum se...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Capcana legată de BANII DE PENSIE. Abia acum s-a aflat ce se poate întâmpla
Este cea mai bizară insulă din lume. Puțini oameni au curaj să se apropie de...
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?