Horoscopul săptămânii 1-7 august 2022. Capricornii se pregătesc de vacanță, Peștii au o săptămână grozavă

Horoscopul săptămânii 1-7 august 2022. Capricornii se pregătesc de vacanță, Peștii au o săptămână grozavă
sursa foto: Pixabay
Publicat: 31/07/2022, 17:43
Actualizat: 31/07/2022, 20:17

Horoscopul săptămânii 1-7 august 2022. Previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile de la astrologul Lavinia Badea. De ce vei avea parte săptămâna viitoare? 

Horoscopul săptămânii 1-7 august BERBEC

Pe parcursul săptămânii, Berbecii vor fi nemulțumiți de o călătorie sau de evoluția relațiilor cu persoane din altă localitate. Poți să ai și unui conflict un membru al familiei. La serviciu, va fi important să îți stabilizezi și șă îți dezvolți relațiile cu colegii sau clienții. Este bine să știi că în următoarea perioadă, oportunitățile nu vor fi foarte mari și încearcă să accepți realitatea așa cum este, fără a pierde nici cea mai mică șansă de a-ți asigura un venit.

Horoscopul săptămânii 1-7 august TAUR

Taurii sunt luați pe nepregătite. Riști să fii surprins de diverse evenimente legate de o persoană din familia ta. Apar și cheltuieli neașteptate, dar acestea vor fi în scopuri bune și îți vor aduce o emoție plăcută. E posibil să aștepți o veste sau un document pe care abia aștepți să îl primești. Apare o oportunitate sau o idee neașteptată care poate veni prin intermediul unei persoane pe care o cunoști deja. În dragoste, fii realist și tolerant față de partenerul tău actual, precum și să eviți încercările de a reînvia relații din trecut.

Horoscopul săptămânii 1-7 august GEMENI

Gemenii vor cheltui mulți bani în perioada următoare. Vorbim chiar despre cheltuieli exagerate, așa că pregătește-te! În această săptămână, atenția ta poate fi îndreptată către idei sau planuri vechi. De asemenea, această perioadă aduce un prilej de reuniune în familie. Vei putea să discuți cu persoanele potrivite despre anumite planuri pe care le ai. Prietenii îți sunt alături, ba chiar simt nevoia să se confeseze și să-ți împărtășească secrete.

Horoscopul săptămânii 1-7 august RAC

Dragi Raci, fiți pregătiți pentru costuri mai mari! Dacă ești născut în acest semn, din punct de vedere financiar, poate fi o săptămână instabilă, dar este puțin probabil să nu supraviețuiți unei crize financiare. Ai parte și de experiențe emoționale. Dacă tot lucrurile merg bine pentru tine, investește-ți energia în rezolvarea problemelor pe care le ai. Nu permite ca panica sau anxietatea din interiorul tău să îți afecteze relațiile. E recomandat să faci o selecție și să eviți persoanele care caută doar să te împovăreze cu propriile probleme și plângeri.

Horoscopul săptămânii 1-7 august LEU

Săptămâna aceasta Leii se bucură de ajutor sau de. O să ai ocazia de a remedia probleme sau restanțe legate de proprietăți sau alte chestiuni familiale. Dacă ești într-un proces de căutare a unui loc de muncă sau de creșterii a afacerii proprii, e nevoie să fii foarte atent la oameni, să nu te lași păcălit. Problemele de sănătate care pot apărea vor necesita un tratament. Odihnește-te!

Horoscopul săptămânii 1-7 august FECIOARĂ

Fecioarele au parte de vizite. O să ai parte de vizite sau întâlniri cu prietenii vechi sau cu oameni din străinătate. Vei comunica mai mult cu cineva de peste hotare, poți primi vești sau informații importante, o ofertă sau o invitație de la o persoană din alt oraș sau țară. Dacă ești în proces de cumpărare a unei locuințe sau de amenjare, totul va merge ca pe roate. În general, această săptămână aduce mai multe angajamente familiale legate de diverse ocazii plăcute sau neplăcute.

Horoscopul săptămânii 1-7 august BALANȚĂ

Balanțele o să aibă parte de un eveniment plin de bucurie legat de o persoană, cel mai probabil fiind vorba despre cineva din familie. Această săptămână îți poate aduce succes în dezvoltarea unui nou demers sau a unei schimbări. Nu e cazul să ai așteptări. Acceptă orice are viața să îți ofere! Va fi o perioadă favorabilă pentru angajamente juridice sau legale. La final de săptămână o să ai parte de experințe interesante.

Horoscopul săptămânii 1-7 august SCORPION

Se anunță schimbări pentru Scorpioni. Vei fi surprins de o veste sau de o propunere ce va schimba tot cursul verii tale. Dacă ești singur, ai putea să trăiești o frumoasă poveste de dragoste. Dacă ești deja implicat într-o relație romantică, cu siguranță vei simți din nou fiori de iubire alături de partenerul tău. În această săptămână te vei putea bucura de achiziții în casă. De asemenea, vei avea mai multe responsabilități familiale și sarcini de îndeplinit.

Horoscopul săptămânii 1-7 august SĂGETĂTOR

Atenția Săgetătorilor este spre bani în această săptămână. Te vei concentra pe organizarea documentelor personale sau financiare, pașaport, carduri bancare și multe altele. Aduci ordine și disciplină în viața ta. O să acorzi o atenție deosebită gestiunii bugetului sau chiar vei încerca să găsești o sursă suplimentară de venit. Pe parcursul săptămânii s-ar putea să fii nevoit să te bazezi pe un membru al familiei în angajamentele tale familiale: mama, bunica, sora, fiica. Învață să stai și în liniște, să îți încarci bateriile.

Horoscopul săptămânii 1-7 august CAPRICORN

Capricornii se gândesc la călătorii. Dacă vrei să pleci în concediu, e o perioadă bună. Ești preocupat de evenimente, de distracție. Ai nevoie de socializare și ai mari șanse să faci cunoștință cu persoane interesante cu care vei păstra legătura în viitor. În această săptămână se întrevăd și cheltuieli importante și achiziții care vor trebui făcute înainte de toamnă. Chestiunile legate de bani vor fi importante și, într-o mare măsură, evoluția lor va determina starea ta de spirit.

Horoscopul săptămânii 1-7 august VĂRSĂTOR

În săptămâna 1-7 august, Vărsătorii vor trăi evenimente interesante. Acestea ar putea fi legate în special de un copil sau de o persoană tânără din familie. O să ai parte de discuții și întâlniri pentru un nou loc de muncă sau pentru o nouă afacere. E vorba despre un proiect important pentru tine. Așteptați-vă la un cadou. Săptămâna aceasta va fi o perioadă bună și de succes pentru tine pe plan profesional, cu venituri bune sau cu o mare oportunitate de dezvoltare.

Horoscopul săptămânii 1-7 august PEȘTI

Peștii au o săptămână grozavă! Te așteaptă o serie de surprize, în special legate de bani. Pe parcursul acestei săptămâni vei reuși să stabilești diverse relații financiare, contracte și înțelegeri în favoarea ta. Norocul va fi cu siguranță de partea ta și vei fi suficient de inspirat pentru a nu-l rata. Unul dintre punctele tale forte va fi capacitatea de a rezolva o problemă veche și vei putea răsufla liniștit. Atenție, totuși, la așteptări nerealiste! Nu îți seta un plan, lasă lucrurile să se întâmple și bucură-te de cum se așază, nu forța nota.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Peste 1,5 miliarde de oameni din întreaga lume trăiesc cu durere cronică