Horoscopul zilei de 1 august. Leii au parte de noi oportunități pe plan profesional (VIDEO)

Publicat: 01/08/2022, 06:00
Actualizat: 07/08/2022, 18:10

Începutul de săptămână vine cu forțe proaspete și cu noi planuri de viitor. Nativii ies din zona de confort și încearcă să muncească mai mult, dar și să își petreacă mai mult timp cu cei apropiați. Cu puțină organizare, vor avea timp să facă tot ce și-au propus. Previziunile următoare sunt valabile atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

BERBEC

Berbecii au tendința de a cheltui mai mult în acest început de săptămână, iar acest lucru le va cauza probleme în relația de cuplu sau de familie. Nativii sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă.

TAUR

Pentru Tauri începe luna provocărilor. Nativii sunt muncitori și își doresc să aibă aceeași evoluție în planul carierei ca și până acum, însă se ivesc și multe distrageri. Astăzi doresc să își petreacă timpul cu familia și cu prietenii.

GEMENI

Gemenii vor face pace cu trecutul astăzi. Nativii vor relua legăturile cu persoanele de care s-au distanțat și își vor spune punctul de vedere legat de relația pe care o au. Trebuie să fie calmi și să îi asculte pe cei din cercul apropiat.

RAC

Racii ies din zona de confort și vor să cunoască persoane noi. Unii nativi vor pleca în vacanță și au șansa să se distreze și să petreacă clipe de vis alături de parteneri. Cu toate acestea, au tendința să cumpere lucruri inutile, așa că sunt sfătuiți să aibă grijă la economii.

LEU

Leii au parte de noi oportunități pe plan profesional și vor fi conectați cu lucrurile care se întâmplă la locul de muncă. Nativii care sunt într-o relație trebuie să fie mai atenți și să nu își neglijeze partenerii și responsabilitățile de acasă.

FECIOARĂ

Și Fecioarele vor avea parte de noi evenimente și oportunități în ceea ce privește cariera, afacerile și finanțele. Cu toate acestea, nativii vor să își acorde suficient timp să se distreze alături de prieteni, de familie și de persoana iubită.

BALANȚĂ

Balanțele sunt indecise și le este greu să aibă încredere în cei din jur. Se axează pe muncă și pe proiectele personale, acolo unde știu că nu vor eșua. Sunt șanse mari ca nativii să fie promovați la locul de muncă și chiar să primească sume de bani în plus.

SCORPION

Și scorpionii lucrează astăzi în exces, ceea ce le va aduce discuții cu partenerul de viață. Sunt sfătuiți să nu îi neglijeze pe cei din jur și, de ce nu, să își planifice o scurtă excursie alături de familie.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii se simt prinși într-o dilemă din care nu vor putea să iasă prea curând. Responsabilitățile familiale sunt din ce în ce mai mari și necesită compromisuri tot mai diverse, însă nativii și-ar dori să se poată bucura mai mult de viață și să își atingă propriile obiective. Prin urmare este posibil să acumuleze o serie de frustrări, ceea ce-i va determina să pară pretențioși, neliniștiți, impulsivi chiar.

CAPRICORN

Capricornii au șansa să își rezolve problemele de cuplu cauzate de problema banilor. Atât nativii, cât și partenerii de viață au nevoie de multă liniște în perioada următoare. Sunt sfătuiți să evite suprasolicitarea în aceasră perioadă și să caute activități relaxante, care îi ajută să își reîncarce bateriile.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii se gândesc să își schimbe locuința și să facă următorul pas în viața de cuplu, însă întâmpină diverse probleme. Relația cu partenerul de viață se poate îndrepta în direcția dorită doar dacă există o comunicare sinceră, iar lucrurile vor fi luate mult mai ușor.

PEȘTI

Peștii își setează noi obiective, au tot felul de planuri interesante pe care doresc să le pună în aplicare. Cu toate acestea, au nevoie de ajutorul celor din jur, așa că trebuie să aibă grijă la modul în care comunică. Proiectele începute în trecut pot prinde contur în această perioadă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun