VIDEO Horoscopul zilei de marți 16 august 2022. Berbecii își găsesc iubirea

Publicat: 16/08/2022, 06:00

Azi este o zi in care avem energie, dar suntem ușor idealiști. Mercur în cuadratura cu Neptun ne facem sa fim visători, de-a dreptul idealiști. Recomand să fim atenți la comunicare.

Horoscopul zilei de marți 16 august 2022 BERBEC

Viața amoroasă este înfloritoare! Nativii care au deja parteneri simt împlinire. Dacă nu, sunt șanse să cunoști pe cineva. O zi în care poți să faci bani, ai oportunități și idei foarte bune!

Horoscopul zilei de marți 16 august 2022 TAUR

În cuplu, lucrurile nu sunt tocmai roz. Ceva te nemulțumește, apar întrebările. Comunică cu partenerul tău despre nevoile tale. Renunță la așteptări, par a fi nerealiste și asta îți aduce dezamăgire.

Horoscopul zilei de marți 16 august 2022 GEMENI

Ai o energie de neoprit și vrei să faci multe lucruri în același timp. Esti obositor, atât pentru tine cât și pentru cei din jur. Nu reușești să te organizezi, treci dintr-o extremă în alta.

Horoscopul zilei de marți 16 august 2022 RAC

Banii nu vin ușor la tine, simți că te-ai împotmolit din acest punct de vedere. Pe de altă parte, totuși, persoanele care se pregătesc pentru examene pot primi vești bune.

Horoscopul zilei de marți 16 august 2022 LEU

Nu îți este greu să atragi atenția și aprecierea celor din jur… RADIEZI! Te bucuri mult de timpul petrecut cu tine. Pune-te pe primul plan, chiar meriți!

Horoscopul zilei de marți 16 august 2022 FECIOARĂ

Odihnește-te și reîncarcă-ți bateriile! Ești într-un proces de autocunoaștere. Dacă ai răbdare să te asculți, vei vedea că ai idei interesante.

Horoscopul zilei de marți 16 august 2022 BALANȚĂ

Azi e o zi in care nu stai bine cu răbdarea, însă nici nu e nevoie să faci eforturi ca lucrurile să îți iasă. Ai noroc cu prietenii, ei sunt lângă tine, iar seara e recomandat să ai activități cu gașca.

Horoscopul zilei de marți 16 august 2022 SCORPION

Scorpionii celibatari mai au puțin până să-ți găsească jumătatea. Cei care sunt deja implicați în relații romantice ar fi bine să își arate și această latură. Surprinde-ți partenerul cu o cină în doi.

Horoscopul zilei de marți 16 august 2022 SĂGETĂTOR

Dacă ești o persoană religioasă, azi e ziua în care primești răspunsuri. Rugăciunile pentru a câștiga la loto nu știu dacă îți sunt ascultate, dar cele despre o avansare cu siguranță sunt auzite.

Horoscopul zilei de marți 16 august 2022 CAPRICORN

Vești bune pe plan personal. Este un moment minunat fie pentru a găsi un partener – fie pentru a duce o relație la nivelul următor. Depinde în ce situație ești.

Horoscopul zilei de marți 16 august 2022 VĂRSĂTOR

Se pune mare accent pe relația dintre eu-viață socială. Vrei să le împaci pe toate trei și îți este destul de greu să găsești echilibru între ele. Comunică punând empatia pe primul plan!

Horoscopul zilei de marți 16 august 2022 PEȘTI

Dacă ești printre acei oameni care au solicitat o promovare sau chiar schimbarea locului de muncă, succesul profesional nu întârzie să apară! Poți să primești ajutor și din partea cuiva apropiat sau chiar a unui coleg!

Va urez o zi minunată și ne auzim maine dimineata!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase