Radu Tudor, despre situația din SUA: „Trump ar trebui pus sub acuzare pentru orchestrarea unei tentative de lovitură de stat de tip sovietic!”

Radu Tudor, despre situația din SUA: „Trump ar trebui pus sub acuzare pentru orchestrarea unei tentative de lovitură de stat de tip sovietic!”
Radu Tudor, despre situația din SUA: „Trump ar trebui pus sub acuzare pentru orchestrarea unei tentative de lovitură de stat de tip sovietic!” / Foto: Facebook / Radu Tudor (radu-tudor.ro)
Publicat: 07/01/2021, 08:30

Jurnalistul Radu Tudor consideră că asediul asupra instituțiilor americane va continua până în 20 ianuarie, când Joe Biden va deveni președinte deplin la Casa Albă.

Planul loviturii de stat orchestrat de Donald Trump a eşuat. Congresul SUA îşi reia lucrările sub protecţia Gărzii Naţionale, Poliţiei Federale şi locale. Asediul înfiorător asupra democraţiei americane, condus de un individ extremist, cu certe apucături dictatoriale şi manifestări de instabilitate accentuată, va continua până pe 20 ianuarie. Testul pentru instituţiile americane vine din interior, la fel ca în cazul lui Richard Nixon.

„Trump să fie pus sub acuzare!”

Un lucru e cert : Trump ar trebui pus sub acuzare pentru orchestrarea unei tentative de lovitura de stat de tip sovietic. Răul făcut de el ieri va rămâne ca o tăietură făcută de un tâlhar pe obrazul unei bătrâne doamne, asaltata şi ameninţată”, a spus jurnalistul Antena3 Radu Tudor pe pagina sa de Facebook.

O pagină oribilă din evoluţia politică a SUA. Aşa zişi suporteri ai lui Donald Trump acţionează exact ca minerii din Iunie 1990. Iau cu atac instituţiile democratice la instigarea unui preşedinte decerebrat. Tensiunea creşte la Washigton, iar sinistrul Trump e gata să incendieze America doar pentru iluzoria să rămânere la Casa Alba. Aşa se poate distruge o ţară, din cauza unui singur individ bolnav de putere, paranoic şi gata să ardă tot în jurul său. La fel ca dictatorii pe care i-am văzut până acum.

„Să primească imediat ce merită…”

America e leagănul democraţiei occidentale, o ancoră puternică alături de alţi aliaţi europeni, garanţi ai libertăţii noastre. Sper că această gravă instabilitate provocată să se stingă curând. Şi Trump să primească imediat ce merită. Teama îmi e însă că operaţiunea e bine orchestrată de Estul care l-a creat pe Trump. Şi care a aplicat acelaşi pattern în Decembrie 1989, Martie 1990, Iunie 1990 şi Septembrie 1991 şi în România. La făcut rău, ăştia din Est sunt al dracului de buni. După ce le-au atacat toate sistemele informatice, intelligence-ul Rusiei destabilizează din interior SUA prin acţiunile celui ce se dovedeşte cel mai puternic şi influent agent al lor : sinistrul Donald J. Trump”, a mai afirmat Radu Tudor.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Prima divă a ţării şi-a pierdut minţile! Are tendinţe criminale, "influenţată de droguri şi alcool"....
'Ai bărbat acasă'. Andreea Tonciu i-a prins în ipostaze intime, în mare. Reacţie şoc
Mihai, fiul lui Cătălin Zmărăndescu, îl distruge pe tatăl său! Scandalul de la Survivor a...
Semnale de alarmă într-o relație: lipsa certurilor între parteneri e un semn rău
Bombă în miez de noapte: negocierile dintre Loți Boloni și FRF au picat! Antrenorul a...
Indonezia îşi mută capitala. Parlamentul a votat să înlocuiască Jakarta. Cum se va numi noua...
Metoda de furt care face ravagii. Cu o simplă monedă, HOȚII iau tot din MAȘINĂ
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
Premierul Nicolae Ciucă și-ar fi plagiat teza de doctorat
'Ai bărbat acasă'. Andreea Tonciu i-a prins în ipostaze intime, în mare. Reacţie şoc
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Importanța bateriei unei mașini!
Dovada clară că există călători în timp? Previziunea uluitoare făcută despre Elon Musk acum 70...
Vestea ȘOC a momentului în România: A fost găsit mort. O tragedie....
BOMBA DIMINEȚII despre PFIZER! Toată lumea trebuie să știe! Adevărul a venit abia acum. Efectul...
România plânge. A murit unul dintre oamenii valoroși ai țării: A obținut mai multe ordine...
Este oficial: Toţi românii pot primi o zi liberă suplimentară de la angajator. Ce trebuie...
Ce înseamnă acest simbol pe care îl vedem tot mai des pe maşini. Aproape nimeni...