Ramzan Kadîrov își trimite fiii minori la război! Anunțul făcut de liderul cecen

Publicat: 03/10/2022, 14:53
Actualizat: 03/10/2022, 15:14

Războiul din Ucraina început în luna februarie pare că nu se mai sfârșește și continuă să nască adevărate drame, de ambele părți ale baricadei. Sute de copii au murit în ultimele luni, mii de tați au fost uciși, familii dezbinate, case distruse, iar tragediile nu par că se vor termina prea curând.

Astfel, liderul cecen Ramzan Kadîrov a anunțat pe rețelele de socializare că cei trei fii ai săi, toți încă minori, vor merge la război, în prima linie a conflictului din Ucraina.

”O vârstă minoră nu ar trebui să conteze pentru pregătirea apărătorilor Patriei noastre: Nepoții primului președinte al Republicii Cecene, Eroul Rusiei Akhmat-Kadzhi Kadîrov – Akhmat, Eli și Adam au 16, 15 și 14 ani. Dar pregătirea lor militară a început cu mult timp în urmă, la o vârstă fragedă”, a scris Kadîrov pe contul lui de Telegram.

Ramzan Kadîrov: ”Suntem convinși că până și copiii minori vă vor zdrobi în bucăți

Liderul cecen a mai spus că cei trei băieți minori se vor afla în cele mai dificile părți ale frontului, dar și faptul că se vor alătura războiului este numai dorința lor.

”A sosit momentul să se arate într-o luptă adevărată și salut doar dorința lor. În curând vor merge în prima linie și se vor afla pe cele mai dificile secțiuni ale liniei de contact. Suntem convinși că până și copiii minori vă vor zdrobi în bucăți, pentru că nu aveți spirit de luptă, nici cinste și nici demnitate”, a mai spus Kadîrov.

De asemenea, Ramzan Kadîrov a explicat că băieții ”sunt învățați cum să manipuleze diferite arme și cum să le folosească”, la o bază din Gudermes.

Ramzan Kadîrov își trimite fiii minori la război! Acesta a îndemnat la folosirea armelor nucleare

Ramzan Kadîrov a făcut, recent, un anunț șocant, liderul cecen îndemnând armata rusă să folosească ”arme nucleare de slabă putere” în Ucraina, unde armata rusă se află în dificultate în anumite regiuni.

Reacția Kremlinului nu a întârziat să apară:În momente dificile, emoţiile trebuie să fie excluse. Noi preferăm să facem evaluări măsurate şi obiective”, a răspuns luni presei Dimitri Peskov, un purtător de cuvânt al Kremlinului.

În ciuda decarațiilor șocante,  Dimitri Peskov a lăudat ”contribuţia eroică” a lui Ramzan Kadîrov în războiul dus de Rusia în Ucraina.

Urmărește evoluția războiului din Ucraina AICI.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase