Dezvăluiri incredibile despre fiul judecătorului Ion-Tudoran. Se dă avocat, merge la procese, dar nu-l recunoaște niciun barou din România!

Dezvăluiri incredibile despre fiul judecătorului Ion-Tudoran. Se dă avocat, merge la procese, dar nu-l recunoaște niciun barou din România!
Dezvăluiri incredibile despre fiul judecătorului Ion-Tudoran. Se dă avocat, merge la procese, dar nu-l recunoaște niciun barou din România! / Sursa FOTO: https://c.pxhere.com
Publicat: 12/11/2020, 09:43

Despre familia judecătorului Ion-Tudoran s-au scris râuri de articole și vor mai urma. Acum, fiul magistratului, Alexandru Ion-Tudoran, ține capul de afiș cu o controversă legată de propria-i activitate. Conform Național, băiatul judecătorului Ion-Tudoran exercită fără niciun drept profesia de avocat!

Nu este recunoscut de barourile din România, dar chiar și așa se prezintă în fața instanțelor de judecată, apărând interesele a diverși clienți.

Fiul judecătorului Ion-Tudoran, cercetat de trei instanțe

Ion-Tudoran este controversatul judecător de la Curtea de Apel București despre care chiar fiul său admitea c-ar fi bolnav psihic (și, totuși, împărțea dreptatea la CAB!). Probabil din dorința de a stopa dezvăluirile presei referitoare la implicarea tatălui său în diverse acte de corupție, Alexandru Ion-Tudoran afirma că judecătorul CAB beneficiază de consult medical de specialitate, iar din 2016 se tratează cu Sermion, medicament destinat afecţiunilor degenerative asociate demenţei.

Acum, însă, dezvăluirile de față îl privesc chiar pe fiul lui Ion-Tudoran. Anchetat de Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) pentru evaziune și fraudă fiscală, scrie Național, Alexandru Ion-Tudoran ar fi cercetat penal și de trei unități distincte de Parchet din țară, sub acuzația că a exercitat fără drept profesia de avocat.

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești s-au sesizat că Alexandru Ion-Tudoran a pledat la bară și a folosit tipizate falsificate într-un dosar în care l-a reprezentat chiar pe tatăl său, pe când acesta din urmă era judecător. În iulie 2019, a fost deschisă o anchetă „infracțiunea de exercitare fără drept a unei profesii sau activități, faptă prevăzută de articolul 348 din Codul penal”. Totuși, de un an de zile, acțiunea penală bate pasul pe loc și niciun demers de înaintare a dosarului n-a mai fost făcut.

Baroul București, fără reacție în cazul Alexandru Ion-Tudoran

La fel stau lucrurile și la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu, acolo unde cauza ce-l privește pe fiul judecătorului Ion-Tudoran a fost făcută „ping-pong” pe traseul Cornetu – Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, iar punerea în mișcare a acțiunii penale întârzie în continuare. Cea de-a treia situație asemănătoare o întâlnim la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea, unde Alexandru Ion-Tudoran este anchetat penal în dosarul 3048/P/2019.

În timp ce trimiterea în judecată a fiului judecătorului Ion-Tudoran se lasă așteptată, iar Alexandru continuă să practice avocatura, conducerea Baroului București se preface că nu are habar de această poveste. În schimb, un răspuns al Uniunii Naționale a Barourilor din România trimis cotidianului România liberă arată că Alexandru Ion-Tudoran ar fi încercat să devină avocat cu drept de practică, dar nu a susținut examenele aferente!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Cum s-a îmbogățit peste noapte un cuplu de britanici! Cei doi au găsit un vas...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului