Ce spune Scarlett Johansson despre scenele de sex din filme

Ce spune Scarlett Johansson despre scenele de sex din filme
Publicat: 15/12/2014, 18:41

Vedeta americană crede că scenele în care trebuie să facă dragoste cu partenerul ei de pe marele ecran reprezintă o „provocare”, pentru că necesită foarte multă concentrare și energie, iar ei îi place să renunțe la inhibiții atunci când are de interpretat un personaj sexy.

„Trebuie să renunți complet la a-i judeca pe ceilalți, iar acest lucru poate fi eliberator. Este o provocare. Trebuie să rămâi ancorat în acel moment”, a declarat actrița.

În ciuda faptului că are un fizic de invidiat, Scarlett Johansson, care are o fiică în vârstă de două luni, Rose, cu soțul ei, jurnalistul francez Romain Dauriac, este de părere că trupul ei „nu este remarcabil”, iar ea nu se consideră deloc o femeie sexy.

„Am un trup OK. Nu aș spune că el este deosebit de remarcabil. Nu-mi plac coapsele mele, partea lor de mijloc”, a dezvăluit actrița în emisiunea de televiziune în care jurnalista Barbara Walters a anunțat Topul 10 al celor mai fascinanți oameni din lume pe anul 2014.

Vorbind despre faptul că mulți oameni o consideră o femeie sexy, vedeta a declarat: „Nu-mi pun niciodată o mască sexy pe chip, așadar nu știu ce înseamnă să joci pentru a seduce”.

Actrița, care a fost căsătorită în trecut cu actorul Ryan Reynolds, a vorbit și despre viața ei personală, recunoscând că relațiile de cuplu reprezintă o provocare.

Scarlett Johansson a fost căsătorită cu actorul canadian Ryan Reynolds, din 2008 până în 2011. Artista americană a avut apoi o relație de câteva luni cu actorul american Sean Penn.

Remarcându-se la vârsta de 14 ani, după ce a jucat alături de Robert Redford în filmul „Îmblânzitorul de cai”, Scarlett Johansson a colaborat apoi cu unii dintre cei mai talentați regizori din industrie, precum frații Joel și Ethan Coen, Brian de Palma și Christopher Nolan.

Succesul mondial obținut de „Rătăciți printre cuvinte/ Lost in translation”, de Sofia Coppola, în 2003, i-a adus premiul BAFTA și i-a relevat talentul artistic în fața lumii întregi, ajutând-o să devină apoi „muza” lui Woody Allen, cu care a colaborat la filmele „Match Point”, „Bomba zilei/ Scoop” și „Vicky Cristina Barcelona”.

A devenit o actriță de prim rang la Hollywood, a primit patru nominalizări la Globul de Aur și a câștigat un premiu Tony pentru evoluția sa din piesa de pe Broadway „A View from a Bridge”.

S-a remarcat în pelicule precum „Fata cu cercel de perlă”, „Cântec de iubire”, „Jurnalul unei dădace” și „Cealaltă moștenitoare Boleyn”.

În ultimii ani, actrița americană a apărut și în filme de acțiune, interpretând personajul Black Widow din filmele „Răzbunătorii”/”The Avengers” și „Iron Man 2”.