Cum a reușit un bărbat să fure un Ferrari de 2 milioane de euro în doar câteva secunde

Redactor:
Florin Jinga
Un bărbat a reușit să fure un Ferrari în valoare de 2 milioane de euro, sub pretextul că ia mașina la un test drive. Acesta s-a prezentat la reprezentanță ca fiind un „colecționar" pasionat de mașini.

Poliția din Dusseldorf, Germania, a declarat că atunci când bărbatul a ajuns la reprezentanță s-a prefăcut că este interesat de cumpărarea unui Ferrari 288 GTO din 1985. Suspectul a venit cu un taxi la reprezentanță și a cerut mașina pentru un test drive, iar alături de el, în mașină, se afla și un dealer al companiei, scrie BBC News

După ce s-a plimbat 2 ore cu mașina de lux, când a venit timpul să îl lase la volan pe reprezentantul companiei, șoferul a așteptat ca dealerul să coboare din mașină, apoi a apăsat accelerația și s-a făcut nevăzut.

hotul

Mașina a fost găsită într-un garaj din orașul Grevenbroich, după ce poliția a mers pe pistele oferite de mai mulți martori. Polițiștii susțin că autoturismul are 43.000 de km la bord, atinge 100 de km în 4,9 secunde și are o valoare estimată la cel puțin 2 milioane de euro.

Hoțul nu a fost încă găsit, iar polițiștii au publicat o imagine cu suspectul surprinsă de camerele de supraveghere, în speranța că oameni vor oferi informații care să ajute la prinderea sa.

Ferrari-ul i-a aparținut pilotului de Formula 1 nord-irlandez Eddie Irvine, care a pilotat mașina între 1996 și 1999.

Foto: Polizei Dusseldorf

Inchide