DRAMELE FACEBOOK. Suferințele „banalului” domn Mark Zuckerberg, tizul unui miliardar celebru

Redactor:
Laura Holban
DRAMELE FACEBOOK. Suferințele „banalului” domn Mark Zuckerberg, tizul unui miliardar celebru
Unui avocat american, care poartă același nume ca și fondatorul Facebook, i s-a șters contul de pe cunoscuta rețea de socializare.

Unui avocatamerican, care poartă același nume ca șifondatorul Facebook, i s-a șters contul de pecunoscuta rețea de socializare. Mark Zuckerberg arămas fără contul său de pe Facebook deoareceregulamentul rețelei interzice preluarea unor numefalse, anunță News Republic.

„Chiar sufăr din cauza celorîntâmplate. Nu vreau bani, nu vreau nimic, vreau doar să pot intradin nou pe Facebook și-apoi să mă lase în pace”, a declaratbărbatul pentru o televiziune din Indianapolis.

Un purtător de cuvânt al companieiFacebook spune că eroarea a fost corectată de îndată ce știrea aapărut în presă. „Angajații noștri verifică mii de astfel de cazuriraportate de către utilizatori și se întâmplă să mai facă câte ogreșeală. Când ni se atrage atenția asupra unei astfel de greșeli,remediem imediat problema. I-am reactivat contul acestei persoaneși i-am trimis un e-mail în care ne cerem scuze pentru deranjulcauzat”, a declarat acesta.

Nu este pentru prima dată cândZuckerberg plătește pentru că are unul dintre cele mai cunoscutenume din lume. În urmă cu doi ani, avocatul a trecut prin exactaceeași problemă. Între timp, bărbatul și-a creat un website numitIammarkzuckerberg.com pentru a lămuri definitiv orice alte viitoareconfuzii legate de numele său. În plus, bărbatul se semnează acumcu numele întreg: Mark S. Zuckerberg, diferit de cel alfondatorului Facebook – Mark E. Zuckerberg.

Inchide