• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

Incredibilul INCIDENT care aruncă McDonald’s într-un nou scandal

Incredibilul INCIDENT care aruncă McDonald’s într-un nou scandal
McDonalds: Nu am vrea să tragă nimeni concluzii pripite...

O femeie din Indiana (SUA) a găsit o pană într-un McNugget, aceasta putând fi dovada că McDonald’s toacă pui întregi pentru a-și prepara produsele.

Raquel House a mâncat cartofii prăjiți, înghețata și primul McNugget și totul părea delicios. „Când am gustat din al doilea McNugget, am simțit că am păr în gură. Am scos o pană din gură și, când m-am uitat în McNugget, am văzut și alte pene în interior”, spune femeia. Ea a precizat că nu a mai putut mânca nimic în acea zi, din cauza experienței sale cu produsele McDonald’s.

Femeia a contactat restaurantul, iar managerii i-au cerut bucata de pană, pentru a o examina. „Luăm foarte în serios problemele legate de calitatea alimentelor și nu am vrea să tragă nimeni concluzii pripite”, a declarat managerul restaurantului McDonald’s de unde a fost cumpărat McNuggets-ul cu probleme.

Cu toate acestea, House și-a schimbat părerea despre McDonald’s și nu va mai mânca de acolo, chiar dacă se va dovedi că bucata găsită în McNugget nu era o pană. „Trebuie să arate precum carnea și să aibă un gust similar cărnii. Dacă mai e și altceva decât carne în sandviciurile lor, trebuie să scrie pe cutie, să știm și noi ce mâncăm”, conchide femeia.


Inchide