Laura Bretan a pierdut finala concursului „America’s Got Talent”. Cine este câștigătoarea

Laura Bretan a pierdut finala concursului America's Got Talent. Cine este câștigătoarea
Publicat: 15/09/2016, 13:22
Actualizat: 04/03/2017, 21:44

Concursul „America’s Got Talent” a fost câștigat de Grace Vander Waal. În urma votului publicului, Laura Bretan nu a intrat în bătălia finală, după ce nu a reușit să intre în topul preferințelor publicului. Micuța cântăreață Grace Vander Waal a trebuit astfel să concureze cu magicianul Jon Dorenbos, cântărețul Sal Valentinetti , cuplul de mentaliști The Clairvoyants și cântărețul Brian Justin Crum, aceștia clasându-se în top 5 după votul publicului american.

Laura Bretan a interpretat aria „Nessun dorma” într-o versiune adaptată genului muzical pop în finala concursului „America’s Got Talent”.

Laura Bretan este câștigătoarea sezonului șase al show-ului de divertisment „Românii au talent!” Micuța de numai 13 ani i-a uimit pe români cu vocea sa unică, iar jurații Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu s-au ridicat în picioare și au aplaudat îndelung momentul prezentat de ea în finală. Laura a cântat, acompaniată de o orchestră, aria „Vissi d”arte” din opera „Tosca” de Puccini și a creat un moment emoționant cu care a reușit să ajungă rapid la sufletele tuturor. După ce a aflat rezultatul votului și faptul că ea este marea câștigătoare, Laura a declarat cu lacrimi în ochi: „Sunt foarte emoționată. Nu am crezut niciun moment că așa ceva e posibil, nu am cuvinte să explic ce s-a întâmplat în seara asta. E un vis și vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine, m-au susținut și au avut încredere în mine și în talentul meu.”.