• Publicat:
Magazin

Mircea Badea, reacție dură după accidentul provocat de Iorgulescu junior: „Vă dați seama că i se rupea lui Mario de ce scrie în lege…”

Mircea Badea, reacție dură după accidentul provocat de Iorgulescu junior: „Vă dați seama că i se rupea lui Mario de ce scrie în lege…”
Mircea Badea a reacționat acid la câteva zile după accidentul produs de Mario Iorgulescu, fiul fostului președinte al LPF, Gino Iorgulescu.

Mario Iorgulescu a provocat, duminică dimineața, un grav accident rutier, în urma căruia a murit un tânăr de 24 de ani, tatăl a doi copii.

Iorgulescu junior a fost transportat la spital și starea lui este foarte gravă, potrivit medicilor. Gino Iorgulescu s-a oferit să ajute familia celui decedat în urma accidentului provocat de fiul lui.

Mario se afla la volanul unui bolid de lux Aston Martin, când a intrat pe contrasens și a lovit o altă mașină. Acul vitezometrului s-ar fi oprit, în cazul supercar-ului, la 240 km/h.

„Mario Iorgulescu este un personaj care nu intră în tiparele banalului. În trecut, a fost acuzat că împreună cu un clan ar fi sechestrat și bătut un bărbat. Înțeleg că în primă instanță a fost achitat. Oricum nu era un tip care se supune tiparelor banalului. Nici mașina pe care i-o luase tatăl lui nu era în tiparele banalului. Era o super mașină. După accidentul mortal, reflexul societății românești este să spună: Parlamentul este de vină! Eu credeam că Mario Iorgulescu este de vină. Aaaa…. nuuuu…. Legile… nu sunt suficient de aspre. Absolut…

Vă dați seama că i se rupea lui Mario Iorgulescu de ce scrie în lege. Nu cred că legile mai aspre sau mai puțin aspre l-ar fi împiedicat pe Mario Iorgulescu să… orice. Nu cred că-l interesa deloc ce scrie într-o lege sau în altă lege. E un reflex atât de imbecil să dai vina pe legi… împiedică orice raționament”, a declarat Badea la A3.

Inchide