Povestea britanicei care și-a cerut logodnicul în căsătorie deși știa că mai are de trăit doar trei luni

Redactor:
Laura Holban
Carrie Coggins ascundea un secret teribil când și-a cerut iubitul și tatăl fiului său în căsătorie. Ric Coggins suferea de cancer la colon, iar doctorul îi prezisese doar alte trei luni de viață. Femeia a păstrat vestea doar pentru ea, dorind ca Ric să lupte cu boala până la final și să nu se lase doborât de cancer.

Carrie Coggins ascundea un secret teribil când și-a cerut iubitul și tatăl fiului său în căsătorie. Știa că Ric Coggins suferea de cancer la colon, iar doctorul îi spuse că mai are doar trei luni. Femeia a păstrat „verdictul” doar pentru ea, dorind ca Ric să lupte cu boala până la final și să nu se lase doborât de cancer. Din cauza stării precare de sănătate a lui Ric, cei doi și-au petrecut noaptea nunții în spital, pe două paturi alipite, potrivit Daily Mail.

„Am fost devastată când doctorul mi-a spus că Ric mai are doar trei luni de trăit. Așa că i-am cerut să se căsătorească cu mine, iar în ziua nunții doar eu știam că mai are puțin timp de petrecut cu mine, el nu”, a mărturisit Carrie care a rămas văduvă la doar 30 de ani.

Foto: Daily Mail

Ric și-a descoperit boala în 2009, care a debutat cu câteva crampe puternice la stomac. După tratament, crampele au persistat, iar doctorul său i-a recomandat teste mai amănunțite. De ce se temea mai mult, cancer de colon, de asta nu a scăpat, Ric având rude care au suferit de aceeași boală. „Doctorul mi-a dat vestea la telefon și pur și simplu nu voiam să cred. Cum să aibă cancer la colon? Avea doar 31 de ani, iar fiul nostru Cory abia șapte luni. Ric era un tată extraordinar și când l-am văzut după acest moment îmbrățișându-și fiul, mi-a rămas doar să mă rog că totul va fi bine”, a povestit Carrie, acum mamă singură.

Foto: Daily Mail

După câteva operații, tumoarea a fost extirpată, însă doctorii au descoperit celule cancerigene și pe ficat. Chiar înainte de Crăciun, ultimele analize indicau că tramatentul cu citostatice nu funcționase, iar petele de pe ficat crescuseră în dimensiune. „Am rămas fără cuvinte, nu ne imaginasem că tratamentul ar putea da greș. Când doctorul ne-a dat vestea, Ric a intrat în șoc și nu a mai spus nimic. După acea clipă, l-am căutat doar eu pe doctor să-l întreb cât i-a mai rămas de trăit. Abia am putut să mă mai țin pe picioare când am auzit că erau doar trei luni”, mărturisește acum Carrie. Aceasta a decis să nu îi spună lui Ric deoarece acest lucru i-ar fi tăiat din avântul cu care el lupta împotriva cancerului. „A fost greu de suportat. De fiecare dată când îl priveam, cuvintele doctorului îmi răsunau în minte”, spune femeia.

Foto: Daily Mail

Astfel, Carrie a decis că nu mai este timp să amâne nunta și în câteva săptămâni s-au căsătorit. Noaptea nunții și-au petrecut-o în spital, pe două paturi alipite. La începutul lunii aprilie, starea lui Ric s-a înrăutățit și, în decurs de o săptămână, acesta s-a stins din viață.

Foto: Daily Mail

„Cory și cu mine încercăm să ne obișnuim să trăim fără Ric. Pot doar să mă bucur că l-am avut în viața mea, acesta este motivul pentru care mă ridic din pat în fiecare dimineață. Mă bucur pentru timpul pe care Ric l-a petrecut alături de Cory și peste câțiva ani, fiul meu va afla ce tată minunat a avut”, își încheie Carrie povestea. Ea s-a implicat în activitățile organizațiilor non-guvernamentele pentru a atrage atenția asupra incidenței acestei maladii în rândul tinerilor. „Dacă strădania mea salvează măcar viața unei persoane, atunci voi știi că a meritat tot”, a mai adăugat tânăra mămică.

Foto: Daily Mail

Inchide