Robert de Niro DIVORȚEAZĂ după 21 de ani de căsnicie. TAURUL FURIOS are doi copii cu Grace Hightower

Redactor:
Ana Obretin
Robert de Niro DIVORȚEAZĂ după 21 de ani de căsnicie. TAURUL FURIOS are doi copii cu Grace Hightower
Actorul american Robert De Niro și soția sa, actrița și cântăreața Grace Hightower, divorțează după 21 de ani de căsnicie, a anunțat publicația People, citând surse anonime.

Robert De Niro, în vârstă de 75 de ani, și Grace Hightower, în vârstă de 63 de ani, s-au separat de mai mult timp, potrivit The Hollywood Reporter, People și TMZ.com.

Starul filmului „Taurul furios/ Raging Bull” și Hightower s-au căsătorit în 1997 și au împreună doi copii.

Acesta a fost cel de-al doilea mariaj al actorului american, care este cunoscut pentru discreția privind viața personală.

Nu același lucru se întâmplă în viața sa publică, De Niro fiind cunoscut ca un critic acerb al președintelui american Donald Trump.

 

 

De altfel, în luna octombrie, un pachet cu un dispozitiv explozibil a fost trimis la unul dintre restaurantele actorului, situat în New York. Între timp, un bărbat din Florida a fost arestat în acest caz, iar el urmează să fie judecat.

 

 

Actorul, regizorul și producătorul Robert De Niro este considerat unul dintre cei mai talentați și mai influenți cineaști din toate timpurile. Dublu câștigător al premiului Oscar, pentru rolurile din „Nașul: Partea II” (1975) și „Taurul furios/ Raging Bull” (1981), De Niro a făcut multe alte roluri memorabile, mai ales în regia lui Martin Scorsese, în filme precum „Șoferul de taxi/ Taxi Driver” (1976), „Băieți buni/ Goodfellas” (1990), „Promontoriul groazei/ Cape Fear” (1991) și „Casino” (1995). El este, de asemenea, unul dintre fondatorii celebrului Festival Internațional de Film Tribeca de la New York, înființat în 2002.

foto: Hepta

Inchide