• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

ROMÂNII AU TALENT, sezonul 2 – prima semifinală din 2012. Primii trei FINALIȘTI au fost deciși vineri seară

Primii finaliști ai ROMÂNII AU TALENT 2012 au fost deciși, vineri seară, în urma voturilor publicului, dar și a votului juraților

Primii finaliști ai ROMÂNII AU TALENT 2012 au fost deciși, vineri seară, în urma voturilor publicului, dar și a votului juraților. Câștigătorii primei semifinale sunt cei trei acrobați din trupa X-treme Brothers, urmați de Loredana, care seamănă izbitor cu Andra, și tatăl său, Cristian Fieraru. Telespectatorii se vor întâlni în finală și cu trupa de dans Aset Crew, preferată de Andi Moisescu și Mihai Petre. Finaliștii se vor bate pentru marele premiu de 120.000 de euro și pentru titlul de cel mai talentat român.

Vă prezentăm mai jos principalele momente ale show-ului:

LIKE AICI: CINE AI VREA SĂ CÂȘTIGE LA „ROMÂNII AU TALENT”?

UPDATE 24:00 Decizia este acum la Mihai Petre. „Pentru mine, în finală trebuie să meargă Asset Crew”. Aset Crew este cea de-a treia echipă care merge în finală.

UPDATE 23:59 „Oricare dintre aceste două acte artistice eliminat reprezintă o pierdere. Actul meu artistic favorit este însă Aset Crew”, a votat ANdi Moisescu. „Este foarte, foarte greu, pentru că ați evoluat foarte mult de la preselecții. Decizia mea este doamna Constanța Cobzariu”, a spus Andra.

UPDATE 23:55 Publicul i-a votat pe locurile 3 și 4 pe Aset Crew și Constanța Cobzariu. Juriul va alege dintre ei al treilea finalist.

UPDATE 23:53 Loredana și Cristian Fieraru sunt finaliști

UPDATE 23:51 Primul câștigător al primei semifinale este trupa X-TREME BROTHERS

UPDATE 23:41 STOP VOT. În curînd vom afla numele primilor finaliști

UPDATE 23:34 Adrian Țuțu, primul câștigător din istoria concursului „Românii au talent”, cântă acum.

UPDATE 23:13 Narcis Iustin Ianău, contratenorul din primul sezon al show-ului, este unul dintre invitații speciali ai serii. Narcis Iustin Ianău a spus că în anul în care a trecut a avut o serie de concerte în România și în străinătate. „Dacă nu veneam la Românii au talent nu aș fi fost niciodată colo unde sunt”, a spus tânărul, iar Mihai Petre l-a lăudat pentru felul în care a evoluat.

UPDATE 23:05 Baletul Edi Stancu dansează pe scena de la „Românii au talent”.

UPDATE 22:55 START VOT. Telespectatorii își pot vota acum favoriții.

UPDATE 22:52 Ultimii semifinașiști ai serii, trupa de dans Aset Crew. „Ați fost foarte buni, v-ați comportat ca o trupă adevărată”, le-a spus Mihai Petre.

UPDATE 22:49 „Ați răsturnat clasamentul. Sunteți numărul 1 în semifinala asta. Mai avem un singur moment și nu știu dacă vă va întrece cineva. Trebuie să fiți în finală”, le-a spus Mihai Petre, iar Andra a fost perfect de acord.

UPDATE 22:45 X-treme Brothers prezintă un număr impresionant de acrobație mâini în mâini și, când îi vezi, ai senzația că fiecare dintre ei e suficient de puternic încât să țină Pământul pe umeri. „Asta e doar semifinala, gândiți-vă când vor fi în finală cum va fi”, a remarcat Pavel Bartoș.

UPDATE 22:30 Alexandru Munteanu a reușit cu chitara lui să aducă Spania pe scena de la Românii au talent. „Ești foarte bun, dar trebuie să faci spectacol. Cânți superb și, dacă treci mai departe, ai mare grijă, să faci mai mult spectacol”, i-a recomandat Andra. „Omul e un mare, mare vrăjitor al chitarei”, a spus și Andi Moisescu.

UPDATE 22:26 „Vreau să vă felicit! O superevoluție față de preselecție, și în felul în care ați cântat, și în felul în care v-ați prezentat. Ați venit cu o atitudine mai fresh și ne-ați cucerit”, i-a spus Andra.

UPDATE 22:19 Constanța Cobzariu, medicul ginecolog care a uimit cu vocea ei la preselecție, a cucerit publicul de îndată ce a început să cânte. Înainte să urce pe scenă, a povestit cât de mult i-a schimbat viața show-ul de la Pro Tv. Pare că e momentul vieții ei și îl trăiește în totalitate.

UPDATE 22:13 Cei trei membri ai trupei Aven Amentza au dansat țigănește  demonstrat că au ritmul în sânge. „Foarte talentați băieții. Creați ritmul”, le-a spus Mihai Petre care i-ar vedea în finală. „Îmi scot și cravata în fața voastră”, le-a spus Andi Moisescu.

UPDATE 22:05 Omul-elastic, Mihai Toderică, intră în scenă și pare desprins din filmele cu spărgători de bănci versați printre lasere. Show-ul lui de contorsionism, în care parcă a vrut să demonstreze că nu are oase, a impresionat și de această dată.

UPDATE 21:49 Vocea Loredanei seamănă izbitor cu vocea Andrei, care după glas parcă îi e soră mai mică. Andi Moisescu a remarcat emoția tatălui, iar Mihai Petre i-a lăudat. „Mi-a plăcut foarte mult, iar tatăl nu s-a ținut după ea, a avut grijă să-i fie bine, ca un adevărat tată”. Impresionată de vocea fetei, Andra a spus că vrea să-i vadă în finală.

UPDATE 21:46 Loredana și tatăl său, Cristian Fieraru, au cucerit la preselecții și publicul cu interpretarea unică a piesa trupei Cargo, Ploaia. Adolescenta din Vulcan a cântat și de această dată acompaniată la țambal de tatăl ei, Cristian, 38 de ani, agent de pază, care a spus că pentru a veni din Vulcan la preslecțiile de la Timișoara a făcut credit la bancă.

UPDATE 21:31 Iulian Tănase (IceArt) a înghețat atmosfera cu sculpturile sale. La finalul numărului său, mai multe asistente polare au adus pe scenă literele din gheață care formează cuvintele „Românii au talent”.

UPDATE 21:23 Chiar dacă sala a râs când i-a văzut, Mihai Petre le-a tăiat avântul celor de la OZN. „Momentul vostru nu are șanse în finală, este mai potrivit pentru o pauză”. Andra a îndulcit tonul, lăudându-i pentru felul în care au făcut publicul să râdă. „Ei ar putea să creeze momente de genul ăsta la nesfârșit”, le-a spus și Andi Moisescu.

UPDATE 21:18 Grupul de umor OZN cu Masterred a venit la o întâlnire de gradul 0 la Românii au talent.

UPDATE 21:12 „Ați evoluat foarte mult din punct de vedere vocal. Eu n-am văzut un începător pe scenă, am văzut un profesionist”, l-a felicitat Andra pe Carol Aflat. Până și Mihai Petre i-a lăudat prezența scenică și l-a sfătuit să rămână la fel. Deși o apariție veselă, Carol Aflat a spus pe scenă o poveste tristă. Anul trecut a vrut să participe la Românii au talent, dar nu a putut din cauză că i-a murit tatăl. Anul acesta a cântat pe scenă, chiar dacă este în doliu: cu puțin timp în urmă i-au murit o nepoată și o mătușă.

UPDATE 21:07 „Ridicați cortina, să vină artistul! Să intre în scenă prim solistul”, îl introduc Smiley și Pavel Bartoș pe Carol Aflat, a cărui voce e făcută parcă pentru ariile de operă.

UPDATE 21:00 „La voi, nu mi s-a părut o preslecție, ba dimpotrivă. În seara asta nu v-ați ridicat la nivelul pe care îl aveți”, le-a spus Mihai Petre celor de la Trio Magic. „Știți ce am văzut eu, am văzut cel mai spectaculos număr de magie de la Românii au talent”, i-a lăudat Andra. De partea ei a fost și Andi Moisescu.

UPDATE 20:57 Următorii în concurs sunt magicienii  de la Trio Magic, care promit că, dacă vor ajunge în finală vor face cel mai bun număr de iluzionism din România.

UPDATE 20:49 „Astăzi ați arătat bine, ați arătat mai bine decât ați dansat. În ciuda machiajului, care vă masca expresia, ați fost mai expresivi cu fața decât cu trupul”, le-a spus Mihai Petre care și-ar fi dorit un dans mai tehnic. Andra s-a declarat încântată de dansul lor și a spus speră ca publicul să îi voteze. Iar Andi Moisescu a declarat și el că de-abia așteaptă să vadă rezultatul votului.

UPDATE 20:43 Primii care intră în concurs sunt cei trei membri trupei de dans Keep the vibe alive, creată în 2008, care apar pictați pe față și îmbrăcați în pantaloni roșu electric.

UPDATE 20:40 În scenă intră juriul. Mihai Petre spune că are așteptări mari. „Sper ca cei pe care i-am ales pentru semifinală să confirme”, continuă juratul.

UPDATE 20:30 Prima semifinală din 2012 a început.

Cine au fost concurenții de vineri seară

Constanța Dorina Cobzariu, de profesie medic ginecolog, de 56 de ani, a concurat în cel de-al doilea show de la Pro TV. Femeia a reușit să facă juriul să treacă parcă în altă lume cu vocea ei și a obținut 3 DA uriași. Pentru pasiunea sa, muzica, s-a lasat după 30 de ani de fumat, iar prestația sa a cucerit de la primul sunet.

A interpetat într-un fel plin de emoție „Ave Maria”. Andra s-a ridicat în picioare și a aplaudat-o frenetic, iar Mihai Petre a recunoscut că la început a privit-o cu neîncredere din cauză că părea să aibă foarte mari emoții. „În sala de operație sunt mai calmă”, i-a replicat concurenta. „Acesta a fost visul vieții mele. Simt că zbor”, a mărturisit Constanța Dorina Cobzariu după ce a trecut de preselecții.

Loredana și Cristian Fieraru, fiică și tată. Ei sunt cei care la preselecții au cucerit jurații și publicul cu interpretarea unică a piesa trupei Cargo, Ploaia. Adolescenta din Vulcan a cântat acompaniată la țambal de tatăl ei, Cristian, 38 de ani, agent de pază la o bancă.

Atunci Loredana a obținut trei de DA. Tot la preselecții, Andi Moisescu le-a spus celor doi concurenți: „Am avut sentimentul că o văd pe Andra la 15 ani. Aveți o comoară acasă, iar tu ai un tată care știe bine de tot cu ce se mănâncă muzica”.

VOCEA INCREDIBILĂ A LOREDANEI, CONCURENTA COMPARATĂ CU ANDRA

Carol Aflat, concurentul de 42 de ani din Hațeg, Hunedoara, a evoluat în prima emisiune din sezonul 2 al show-ului difuzat de Pro Tv. Bărbatul a reușit cu momentul sau artistic să-i amuze la preselecții pe toți cei prezenți, de la jurați la sală.Chiar dacă talentul său a fost unul muzical, Mihai Petre a fost impresionat de mișcările de șolduri și umeri ale concurentului, precum și de umorul acestuia. Andra i-a apreciat vocea ca fiind foarte bună, la fel și dicția.În prezent liber profesionist, a lucrat ca pompier înainte de Revoluție și ulterior în construcții, în Irlanda. Spune despre sine că iubește curățenia și natura.

Alexandru Munteanu a devenit cunoscut românilor după ce aceștia i-au văzut prestația în ultima emisiune înregistrată de Pro Tv de la preselecțiile pentru „Românii au talent”, sezonul 2. Tânărul de 22 de ani este student și a cucerit inimile fetelor cu accentul spaniol, părul lung prins în coadă și cu rapiditatea cu care poate cânta la chitară.

CUM CÂNTĂ ALEXANDRU MUNTEANU LA CHITARĂ

Andra a rămas și ea uimită de aptitudinile băiatului care studiază în Spania, la Conservatorul din Malaga, muzica clasică și flamenco. Astă seară el luptă pentru a-și câștiga locul în finala din 11 mai.

Și ei vor lupta pentru un loc în Marea Finală

La preselecțiile din sezonul 2 de la „Românii au talent”, numărul prezentat de acest trio a fost unul dintre cele mai gustate de public, dar și de jurați. Master Red & OZN, cunoscuți românilor încă din primul sezon al emisiunii, au revenit pe scena competiției ca să facă show, „ca o continuare a celui de anul trecut”. Ca și în primul sezon al emisiunii, când au fost prezenți cu un număr de pantonimă – Foc încrucișat – , cei trei actori au respectat personajele: hoțul, pițipoanca și polițistul.

Au continuat și povestea, dar au dezvoltat personajele parodiind piese celebre. „Ne-au plăcut personajele, așa că ne-am gândit să facem o continuare. Vrem să facem show și am lăsat o treabă neterminată”, și-au motivat ei prezența pe scenă. „Am fost cucerit încă de anul trecut”, le-a replicat Andi Moisescu, acordându-le la finalul numărului concurenților un DA. Răspunsuri afirmative au primit și de la Andra, dar și de la Mihai Petre care le-a spus comicilor ca au fost mai buni decât în primul sezon al emisiunii. Vineri seară vor afla dacă merg sau nu în Marea Finală.

NUMĂRUL DE COMEDIE LA CARE SALA ȘI JURAȚII AU RÂS CU LACRIMI

Extreme Brothers a fost trioul de acrobați care l-au făcut pe Mihai Petre, când i-a văzut la preselecții, să exclame: „Până acum, pentru mine sunteți numărul 1”, și asta pentru că cei trei băieți – Lari, Piciu și Vali – au oferit o demonstrație de forță, de echilibru și de încredere.

Acrobații, care provin din Câmpina și din Băicoi – au spus că sunt diferiți de trupa Balance, finalistă în primul sezon al emisiunii „Românii au talent”. „Figurile lor sunt mobile, ale noastre sunt statice. Plus că noi lucrăm în trei”, și-au punctat Extreme Brothers atu-urile în fața juraților. La preselecții, cei trei și-au prezentat numărul pe o masă specială, iar publicul i-a aplaudat în picioare.

NUMĂRUL DE ACROBAȚIE CARE L-A UIMIT PE MIHAI PETRE

Mihai Toderică este concurentul care, la preselecțiile din sezonul 2 al emisiunii Românii au talent, a promis că numărul lui îl va suprinde chiar și pe Mihai Petre. Și chiar așa a fost. În vârstă de 25 de ani, Mihai lucrează ca agent comercial, însă și-a dorit să vină la „Românii au talent” pentru a face spectacol cu oasele și articulațiile sale extreme de elastice.

Talentul său de contorsionist și l-a descoperit în urmă cu 3-4 ani, dar părinții lui nu știu încă nimic despre abilitățile lui neobișnuite. „Ești un talent ciudat, dar aș vrea să te văd mai departe!”, i-a spus atunci Mihai Petre tânărului neobișnuit de mobil.

Inchide