Alina Matis
23.04.2012
Magazin

ROMÂNII AU TALENT, sezonul 2: Trupa Aset Crew a convins juriul că merită un loc în finală

Aset Crew din Brăila s-a clasat pe locul al treilea la prima semifinală de anul acesta

Primii finaliști ai ROMÂNII AU TALENT 2012 au fost deciși, vineri seară, în urma voturilor publicului, dar și a votului juraților. Telespectatorii i-au votat pe locurile 3 și 4 pe Aset Crew  și Constanța Cobzariu.

Juriul a fost cel care a trebuit să aleagă cel de-al treilea finalist. Cu toate că Andra și-ar fi dorit să o asculte pe Constanța Cobzariu în finală, trupa de dans Aset Crew este cea care merge mai departe, după ce a primit voturile lui Andi Moisescu și Mihai Petre.

LIKE AICI: CINE AI VREA SĂ CÂȘTIGE LA „ROMÂNII AU TALENT”?

„Oricare dintre aceste două acte artistice eliminat reprezintă o pierdere. Actul meu artistic favorit este însă Aset Crew”, a spus Andi Moisescu, în cadrul semifinalei de sâmbătă seara. Mihai Petre a apreciat foarte mult sincronizarea și energia membrilor trupei. „Ați fost foarte buni, v-ați comportat ca o trupă adevărată„, le-a spus membrul juriului.

Aset Crew este o trupă de dans din Brăila, care a fost fondată în 2009. Trupa a trecut prin mai multe schimbări de-a lungul timpului, însă acum este formată din zece membri: Alistar Gabriel (26 ani- fondator, coregraf și dansator), Ganea Daniel (22 ani), Manaila George-Cătălin (20 ani), Tudor Gabriela (18 ani), Șerban Alina (18 ani), Frigator George-Cristian (17 ani), Robu Petru-Alexandru ( 17 ani), Girip Mădălin (17 ani), Zainea Florina Elena (17 ani), Manaila Bianca-Ștefania (11 ani).

Au participat la foarte multe concursuri naționale și internaționale, unde au luat numeroase premii. Deși au reușit să se califice la competiții de prestigiu din afara granițelor, au avut mereu probleme cu finanțarea acestor deplasări, pentru că nu reușeau să atragă sponsori.

„Pe viitor, speram să nu ne dezamăgim niciodată publicul și să se vadă tot timpul o îmbunătățire în prestațiile noastre, mai ales la ‘Românii au talent’, unde avem cel mai mare public de până acum”, spun membrii trupei Aset Crew.

Dansatorii se vor bate în finala din 11 mai pentru premiul cel mare de 120.000 euro, dar și pentru titlul de cei mai talentați români.

×
Inchide