• Publicat:
Magazin

S-au dus să mănânce FRUCTE DE MARE, dar nu se așteptau la așa ceva. Inspectorii sanitari au vrut să închidă PE LOC restaurantul

Inspectorii sanitari au amenințat că vor interzice funcționarea unui restaurant din Thailanda, timp de cinci ani, din cauza unor DANSATOARE care execută mișcări lascive pe mese.

O filmare incendiară realizată în Chonburi, Thailanda, prezintă trei fete îmbrăcate sumar, care dansează provocator pe mese, într-un restaurant cu specific marin. Imaginile au fost savurate de milioane de utilizatori, dar nu toată lumea s-a declarat încântată de prestația tinerelor.

Clienții, printre care și o familie cu un copilaș, se bucură de „priveliștea” oferită de dansatoarele exotice într-un restaurant denumit Bor Tok Gung SS Bor Win, scrie Daily Mirror.

Pattaratorn Tianchai, guvernatorul din Chonburi, le-a cerut oficialilor din districtul Siracha să inspecteze restaurantul și unitatea ar putea fi închisă pentru cinci ani.

Dansul este considerat o obscenitate publică și nu poate fi desfășurat într-un local înregistrat ca RESTAURANT, a precizat oficialul.

Bor Tok Gung SS Bor Win este un restaurant cu fructe de mare, unde clienții își aleg hrana vie din bazinele puse la dispoziție în interior. Ulterior, aceasta este gătită de bucătari pricepuți și servită ca atare.

Nu se știe dacă prestanța dansatoarelor este una întâmplătoare sau acest show se desfășoară în mod regulat la restaurantul cu pricina.

foto: Facebook

foto: Facebook

foto: Facebook

foto: Facebook

Inchide