Silviu Prigoană a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Adriana Bahmuțeanu

Silviu Prigoană a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Adriana Bahmuțeanu
Publicat: 28/04/2013, 21:55
Actualizat: 21/08/2014, 17:54

Afaceristul Silviu Prigoană a vorbit, la emisiunea „Happy Hour” cu Cătălin Măruță, despre motivele care au dus la divorțul de Adriana Bahmuțeanu, petrecut în urmă cu nouă luni.

SURPRIZA PE CARE MILIOANE DE ROMÂNI AU AVUT-O JOI DIMINEAȚĂ CÂND AU INTRAT PE INTERNET

Prigoană a lăsat de înțeles că soția sa cheltuia prea mulți bani, „spărgând” cu anumite ocazii chiar și zeci de mii de euro pe oră. „Adriana nu era cheltuitoare, își lua doar ‘strictul necesar’. În fiecare excursie cheltuia între 10.000 și 50.000 de dolari. Au fost și cazuri în care a cheltuit 51.000 de dolari în jumătate de oră, la magazinul Louis Vuitton din Las Vegas. A cumpărat și o husă de protecție pentru câine, în valoare de 5.500 de dolari. Eu am mâncat o friptură de 140 de dolari”, a declarat Silviu Prigoană.

Omul de afaceri a mai spus și care era „filosofia” Adrianei Bahmuțeanu pe vremea când erau căsătoriți: „Cardul ei de credit era al ei, al meu era al nostru”.

Totuși, Silviu Prigoană a menționat că nu întotdeauna fosta sa soție își cumpăra cele mai scumpe rochii. „Mie mereu îmi cerea 2-3.000 de euro să-și facă rochii și ea probabil le lua de la Dragonul Roșu”, a declarat afaceristul.

YouTube.ro – Acesta este noul Youtube România