O tânără de 22 de ani a murit în timpul sexului cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe Tinder. Ce a făcut tânărul după ce a constatat decesul este înfiorător

Redactor:
Gandul
O tânără de 22 de ani a murit în timpul sexului cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe Tinder. Ce a făcut tânărul după ce a constatat decesul este înfiorător
O tânără de 22 de ani a murit în timpul unui act sexual cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe Tinder. Bărbatul a fost audiat astăzi și a declarat instanței de judecată că a fost un accident, nu o crimă, pentru că femeia i-a cerut să o strângă de gât pentru a simți mai multă plăcere.

Bărbatul a declarat în fața Instanței că este nevinovat, pentru că tânăra i-a ceurt să o strângă de gât în timpul sexului, iar moartea ei a fost un accident. După ce a încheiat partida de sex, bărbatul a lăsat trupul neînsuflețit al tinerei la el în apartament pentru a se duce la o altă întâlnire cu o fată cunoscută tot pe Tinder.

Grace Millane a fost văzută ultima oară în viață de cunoscuți cu o zi înainte de aniversarea ei, în decembrie 2018, în Auckland, Noua Zeelandă.

Tânăra a fost sugrumată de partenerul sexual, până a început să-i curgă sânge pe nas.

Bărbatul de 27 de ani care a pledat în fața Curții Supreme nevinovat a petrecut o oră după ce a constatat decesul tinerei, căutând pe Internet care sunt cele mai bune modalități de ascundere a unui cadavru, apoi s-a uitat la filme porno pe telefon și în cele din urmă a făcut poze părților intime ale fetei decedate. Ziua următoare bărbatul a cumpărat o valiză pentru a pune cadavrul în ea și a o îngropa într-o pădure îndepărtată.

Apoi și-a cumpărat un echipament de curățare pentru a șterge urmele de sânge din apartamentul său, potrivit judecătorilor.

Avocatul bărbatului a declarat astăzi în instanță că toutul a fost un accident, nu o crimă: „Este important de știut că ambii și-au dorit intensificarea plăcerii în timpul sexului. Moartea fetei a fost un accident.

Pe de altă parte, procurorul care se ocupă de caz susține că toate demersurile pe care bărbatul de 27 de ani le-a făcut după ce tânăra a murit, sunt indicii unei crime. Ancheta este încă în desfășurare. Încă nu se știe ce pedeapsă va primi bărbatul de 27 de ani.

 

Inchide