Patru ore și 19 minute de sex – ce vor, în realitate, bărbații?

Redactor:
Vlad Mironescu
Patru ore și 19 minute de sex – ce vor, în realitate, bărbații?
Bărbații ar prefera ca mai mult de jumătate din timpul pe care îl petrec la muncă să fie alocat sexului

Bărbații și-ar dori să facă sex mai mult de patru ore pe zi și să muncească în jur de trei ore și jumătate, reiese dintr-un studiu în care mai mulți voluntari au fost rugați să descrie „o zi ideală”, scrie Malaysia Chronicle.

Mai exact, ei ar prefera să facă sex timp de patru ore și 19 minute, să lucreze trei ore și 36 de minute și să-și petreacă alte trei ore și 22 de minute alături de familie și prieteni. Totodată, ei ar petrece până la două ore și 38 de minute mâncând. Întreținerea personală ar dura în jur de 29 de mnute, iar restul de timp ar fi alocat pentru dormit.

Cercetarea comandată de o companie de cosmetice a mai arătat că 64% dintre respondenți obișnuiesc să-și folosescă smartphone-urile și tabletele în timp ce sunt la toaletă, în timp ce 29% dintre ei au mărturisit că și-au făcut cel puțin o listă în cap în timp ce făceau dragoste cu partenera.

Mai mult de jumătate dintre participanții sub 34 de ani au precizat că sunt îngrijorați că ratează anumite experiențe dacă nu sunt mereu ocupați. În jur de 70% dintre ei susțin că ar fi dispuși să renunțe la o parte din prieteni dacă asta ar însemna că au mai mult timp pentru a trăi experiențe noi.

 

Inchide