Adrian Țuțuianu, PSD: „Klaus Iohannis se află în campanie electorală”

Publicat: 09 05. 2018, 08:39
Actualizat: 09 05. 2018, 12:17

Mai mult, vicepreședintele Senatului afirmă că președintele Iohannis, în abordările sale, amestecă voit cifre, perioade de referință pentru a crea o ”percepție deformată a rezultatelor”.

”Președintele Iohannis se află, în ultima perioadă, într-o evidentă campanie electorală. Toate ieșirile sale (pe bicicletă sau la Cotroceni) îl plasează dincolo de statutul constituțional care-i cere să fie mediator, factor de echilibru. Domnul Iohannis are abordări politice, și-a făcut o țintă din Partidul Social Democrat și încearcă, prin toate mijloacele, să blocheze Programul de guvernare pe care oamenii l-au votat. În abordările sale, amestecă voit cifre, folosește perioade de referință diferite și creează o percepție deformată a rezultatelor”, spune Adrian Țuțuianu.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că evoluția finanțelor publice este „total nesatisfăcătoare”, context în care a reiterat că demisia din funcție a premierului Viorica Dăncilă este imperioasă.

„Per ansamblu, o evoluție total nesatisfăcătoare a finanțelor publice. Este imperioasă demisia doamnei Dăncilă, pentru a face loc unor oameni responsabili și competenți și, în acest context, este din ce în ce mai vizibil că Dragnea și ai lui nu au nicio soluție pentru o guvernare bună și eficientă”, a afirmat șeful statului, la Palatul Cotroceni. (jurnalul.ro)