„Aroganța PSD față de justiție”, printre temele moțiunii de cenzură pe care o va depune PNL

Publicat: 30 04. 2014, 18:14
Actualizat: 19 05. 2015, 08:08
PNL depune motiune de cenzura inainte de europarlamentare, printre teme "aroganta PSD fata de justitie"

Vicepreședintele PNL, Eugen Nicolăescu, a anunțat că liberalii au terminat textul moțiunii de cenzură, care va fi depusă în Parlament în perioada 12 – 18 mai, printre temele critice la adresa guvernului numărându-se „aroganța față de justiție”, neaplicarea reducerii CAS cu cinci puncte procentuale și votul negativ pentru prima intabulare.

Liberalii critică Guvernul Ponta3 vorbind despre o „guvernare proastă și coruptă”, motiv pentru care a fost introdusă această moțiune de cenzură.

Pentru că nu au numărul necesar de semnături pentru depunerea moțiunii, PNL va prezenta textul și celor de la PDL, PMP și PPDD pentru a veni cu propuneri de teme pentru moțiune.

Eugen Nicolăescu a precizat însă că tema majorării accizei la carburant nu mai este o temă actuală.

Moțiunea urmează să fie depusă în Parlament, în săptămâna 12 – 18 mai, chiar dacă parlamentarii sunt plecați în teritoriu în această perioadă pentru campania europarlamentară.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat la un miting electoral că el „l-a adus la putere pe Ponta” și tot el îl va da jos, adăugând că „PSD trăiește de pe urma baronilor”.