Avertisment dur al lui Antonescu pentru Ponta: Ai să-l regreți pe Băsescu dacă ajung la Cotroceni. Ești un laș, mincinos și trădător

Avertisment dur al lui Antonescu pentru Ponta: Ai să-l regreți pe Băsescu dacă ajung la Cotroceni. Ești un laș, mincinos și trădător
Publicat: 27/04/2014, 17:31
Actualizat: 05/10/2015, 17:31

Președintele PNL, Crin Antonescu, a lansat la Ploiești un atac dur la adresa premierului Ponta, cu ocazia lansării candidaților liberali pentru Parlamentul European, afirmând că președintele PSD este un „laș, mincinos și trădător”, care are în jurul său „o liotă plătită de la bugetul de stat”. Liberalul i-a transmis lui Victor Ponta că o să-l regrete pe Traian Băsescu, deoarece dacă în noiembrie va ajunge la Palatul Cotroceni, Ponta nu va mai fi premier.

„Ponta nu poate înțelege foarte bine ce înseamnă trădarea. Ca să înțelegi ce înseamnă trădarea, trebuie să înțelegi ce înseamnă principii, valori, consecvență, dar vreau să spun încă o dată pentru dumneavoastră și pentru oamenii care se lasă manipulați de aceste lucruri. Trebuie să-i spun acestui mincinos, laș și trădător, care este Victor Ponta cu toată liota lui plătită de la bugetul de stat cam cum e cu trădarea. Noi nu am trădat pe nimeni nicio secundă” le-a spus Antonescu colegilor de partid.

El a reamintit că PNL și-a menținut angajamentul de a-l sprijini pe Victor Ponta pentru postul de premier și ca PSD să aibă jumătate dintre miniștrii cabinetului.

„Nu îi permit domnului Ponta să vorbească cu noi despre trădare, cum nu-i permit să vorbească cu noi despre minciună sau eventual despre doctorat. Nu avem ce discuta… Nu le-am promis niciodată românilor că bugetul României va fi aprobat de domnul Ghiță, prietenul nevoiaș al domnului Ponta. Nu le-am promis asta și n-am acceptat s-o facem. Nu le-am promis niciodată românilor că dacă vom câștiga alegerile, de-alde Duicu vor veni în cabinetul primului ministru să-și pună neamurile pe la DNA și prim Poliție, chemând șeful Poliției Române la ordin. N-am promis și nu facem și nu acceptăm așa ceva. N-am promis românilor să tăceam, să închidem ochii când Ponta, cu o lașitate nemaiîntâlnită la nici un politician român, să încerce să strecoare prin Parlament combinația cu Gold Corporation și să dea Roșia Montană, când își rupsese hainele de pe el în campania electorală că asta nu se va întâmpla”, a continuat liberalul atacul la adresa fostului său partener de alianță.

Pentru a-și mobilize partidul, Antonescu le-a spus colegilor săi că dacă PNL va lua peste 20% la europarlamentare România nu va fi condamnată să intre pe mâna acestor „pușlamale roșii”.

Mai mult, Crin Antonescu a dezvăluit că președintele UNPR, Gabriel Oprea, i-a spus că dacă Victor Ponta nu câștiga alegerile pentru șefia PSD, ar fi trecut la uneperiști.

„Vreau pentru această țară lideri cu bun-simț și cu bun gust, lideri cu o minimă cultură, lideri cu modele adevărate, lideri cu respect pentru istoria și pentru oamenii țării, lideri care să zică doamnă, nu fă, lideri care să zică domnule, nu băi Liviule, lideri care să înțeleagă că banii din bugetul de stat sunt ai românilor, nu ai lui, să nu mai aud un prim- ministru spunând eu vă dau bani, dar să văd ce faceți cu ei. Nu domnul Ponta, banii dumitale îl iei pe Ghiță, luați avionul și vă duceți cu ei în Dubai, banii de la buget sunt banii românilor, nu ai tăi”, a continuat criticile la adresa premierului Crin Antonescu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată ce se întâmplă chiar înainte de cele mai fericite momente din viață