Blaga, Ialomițianu și Igaș s-au simțit bine la nunta lui Anastase: Colega noastră a arătat impecabil

Publicat: 01 07. 2013, 11:27
Actualizat: 24 03. 2017, 03:36
Democrat liberalii Vasile Blaga, Gheorghe Ialomițianu și Traian Igaș au declarat, luni dimineață, că s-au simțit foarte bine la nunta colegei lor, Roberta Anastase, și că mireasa "a arătat impecabil".

Democrat liberalii Vasile Blaga, Gheorghe Ialomițianu și Traian Igaș au declarat, luni dimineață, că s-au simțit foarte bine la nunta colegei lor, Roberta Anastase, și că mireasa „a arătat impecabil”.

„A fost foarte bine, ne-am simțit foarte bine, colega noastră a arătat impecabil”, le-a spus ziariștilor președintele PDL Vasile Blaga înainte de ședința de luni dimineață a BPN al PDL.

Întrebat ce cadou a avut pentru tinerii căsătoriți, Blaga a răspuns: „O mică atenție, ca toți colegii”.

Gheorghe Ialomițianu a arătat, la rândul său, că nunta Robertei Anastase „a fost un eveniment foarte important” la care a mers cu plăcere.

Ialomițianu a fost întrebat dacă la nunta Robertei Anastase au fost invitați și reprezentanți ai puterii. „Colega noastră Anastase are prieteni și din PDL și din PSD și din alte partide. E ceva normal”, a precizat Ialomițianu.

Traian Igaș a arătat că nunta Robertei Anastase a fost „o petrecere reușită cu mulți participanți, cu doi miri frumoți și sănătăoși” și a precizat că el a plecat de la acest eveniment luni dimineață la ora 02:00.

„Ne-am simțit foarte bine”, a mai spus Traian Igaș, arătând că a fost o nuntă „cu anumită ținută”.

Întrebat despre cadoul pentru miri, Igaș a precizat că acest cadou „a fost în plic”. „Ca la orice eveniment când avem doi tineri căsătoriți. Cum faceți și dumneavoastdă când mergeți la o nuntă. A fost în plic”, a adăugat Traian Igaș.

Vicepreședintele PDL Roberta Anastase, fostă președintă a Camerei Deputaților, s-a cununat, duminică, la domeniul Știrbey, cu omul de afaceri Victor Farca, la eveniment fiind invitate 400 de persoane.

Lista invitaților a cuprins mai multe nume grele din PDL, printre care Elena Udrea, Anca Boagiu și Elena Băsescu. La eveniment a fost invitat, de asemenea, președintele Băsescu, dar acesta a declarat încă de sâmbtătă, că nu va participa duminică la nicio nuntă.

Cununia religioasă s-a desfășurat la capela de pe domeniul Știrbey, iar mireasa a îmbrăcat o rochie de culoarea fildeșului, cu dantelă, mărgele și pene de struț.

Ea s-a căsătorit, vineri, la Ploiești, cu Victor Farca, ceremonia fiind oficiată de primarul social-democrat al orașului.