Când SE-NFIERBÂNTĂ fetele, AOLEU! Să nu stai în calea lor! Codrin Ștefănescu, despre conflictul dintre Gabriela Firea și Carmen Dan

Publicat: 02 09. 2018, 21:29
Actualizat: 25 03. 2019, 23:32

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a prezentat, duminică, detalii despre ședința CExN al partidului, în timpul căreia Gabriela Firea i-a cerut demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, afirmând că „atunci când fetele se înfierbântă să nu stai în calea lor sub nicio formă”.

„Sincer să vă spun, nu știu de la ce s-a aprins scânteia, dar cele două s-au certat… Întodeauna în CEx la noi, sunt discuții pro și contra, că suntem un partid mare și cu oameni capabili, nu e

După ședință, el a rugat-o pe Rovana Plumb, în dubla ei calitate de președinte a OFSD, dar și de prietenă bună a celor două, Gabriela Firea și Carmen Dan, să le scoată „la o cafea, la un ceai”.

„Colegele noastre, fetele, când se înfierbântă, aoleo!… Să nu stai în calea lor sub nicio formă, că noi știm cum e. (…) Nu s-a băgat niciun coleg. Băieții parcă aveau fiecare altă treabă, căutau hârtii, nu înțelegeau nu știu ce, adică nu s-a băgat nimeni”, a mai spus Ștefănescu.

Membrii Consiliului Executiv PSD au respins, la vot, sâmbătă, cererea Gabrielei Firea de a o schimba pe Carmen Dan de la conducerea ministerului de Interne, ca urmare a măsurilor luate în 10 august. Potrivit unor surse din PSD, un singur vot a fost pentru propunerea Gabrielei Firea.