Candidat la al treilea mandat, un primar cu dosar le face „un cadou special” alegătorilor

Publicat: 24 04. 2016, 12:40

De ziua lui onomastică, Florin Frătică le face cadou locuitorilor din Bradu, acolo unde candidează pentru al treilea mandat, wi-fi gratuit.

„Dragii mei brădeni, de Florii, vreau să vă fac un cadou special tuturor: Conexiune wi-fi în orice colț al comunei Bradu! Cum tehnologia a evoluat și depindem foarte mult de internet, doresc să venim în sprijinul tinerilor din comună, dar și a cetățenilor care doresc să fie permanent conectați la informație, și voi crea puncte wireless la intenet care să acopere toată localitatea. Astfel, oricine are un dispozitiv mobil, telefon, tabletă sau laptop se poate conecta gratuit la internet, oriunde s-ar afla, în fața curții, la o instituție sau așteptând microbuzul. Sunt convins că această facilitate ne va aduce numeroase beneficii, deoarece nu vom mai depinde de conexiunea de acasă, de la birou sau de datele mobile care sunt limitate și au alte costuri. Am făcut deja demersurile pentru montarea și furnizarea serviciul”, a scris Florin Frătică, pe pagina sa Facebook.

Dacă unii dintre internauți s-au arătat foarte bucuroși, alții au profitat de ocazie să-l întrebe pe edil când va fi finalizată rețeaua de canalizare din zona în care ei locuiesc.

Pe 3 februarie 2015, primarul comunei argeșene Bradu a fost reținut în dosarul de evaziune și spălare de bani cu un prejudiciu de 30 milioane de euro. Florin Fratică este candidatul Partidului pentru Argeș și Muscel (PAM) pentru încă un mandat la primaria Bradu, la alegerile din 5 iunie.