Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
Politică

Cezar Preda: Paleologu să-și ia cele două porumbițe și să candideze la Primăria sectorului 2

Cezar Preda: Paleologu să-și ia cele două porumbițe și să candideze la Primăria sectorului 2
Liderul PDL Buzău, Cezar Preda, ironizează conducerea partidului, spunând despre Udrea că nu știe ce victorii a avut, despre Paleologu că ar trebui să-și ia "cele două porumbițe" și să candideze la Primăria sectorului 2, iar despre Macovei să candideze la sectorul 5, unde lumea așteaptă "omul moral"

Liderul PDL Buzău, Cezar Preda, ironizează conducereapartidului, spunând despre Udrea că nu știe ce victorii a avut,despre Paleologu că ar trebui să-și ia „cele două porumbițe” și săcandideze la Primăria sectorului 2, iar despre Macovei să candidezela sectorul 5, unde lumea așteaptă „omul moral”.

„Spuneam eu, într-un interviu, că, după părerea mea, cel mai normalar fi să candideze la Primăria Capitalei cel mai bine clasat, amzis eu doamna Udrea. Am primit un răspuns foarte tăios de laprietena și colega mea, că nu acceptă sfaturi decât de la cei careau învins în cariera lor politică. Nu știu unde a câștigat ea. Amcăutat și nu am găsit”, a declarat Cezar Preda, duminică, într-oconferință de presă.

El i-a ironizat apoi pe Teodor Baconschi și pe Theodor Paleologu,spunând că acesta din urmă ar trebui să își ia „cele douăporumbițe” și să meargă cu ele în parcul Plumbuita, unde să-iconvingă pe oameni să îl voteze ca primar la sectorul 2 alCapitalei.

„Schimbându-se conducerea partidului, plecând cei care au pierdut,ca Blaga cu 40 și ceva la sută, ca Preda cu 49 la sută, caBerceanu, au venit acum oameni noi, foarte valoroși. De ce lasectorul 2 să nu candideze împotriva lui Onțanu domnul Paleologu?Își ia cele două porumbițe, se duce cu ele în parcul Plumbuita șiacolo convinge pe toată lumea că este cel mai bun și sigur vacâștiga cu peste 50 la sută. În sectorul 4, nici nu mă gândesc cadomnul Piedone să aibă vreo șansă în fața lui Baconschi. Domnulprim-vicepreședinte (Teodor Baconschi -n.r.) se duce în parculCarol, unde sunt lespezi ca în Hyde Park, unde poți ține discursuripolitice, și sunt ferm convins că îl va zdrobi pe Piedone dinprimul tur. În sectorul 5, unde toată lumea așteaptă omul moral, cuacel ghid de carieră, cred că Monica Macovei îl va bate peVanghelie cu 80 la sută, pentru că Rahova și Ferentari așteaptă unom nou cu cod etic și moral”, a afirmat Preda.

Fostul vicepreședinte al PDL a spus că actualii șefi ai partiduluitrebuie să fie aruncați în bătăliile electorale care vor urma, așacum lui i-a cerut partidul să facă, în trecut.

„Vom câștiga cu peste 50 la sută în București pentru că am adusoameni noi, sunt convins că acești oameni vor fi trimiși în bătălieca să aducă partidului ce n-am obținut noi, Capitala și vreo 4-5sectoare. Noi n-am intrat de dragoste mare în bătălii, ci pentru căpartidul ne-a cerut-o și pentru că ni s-a spus că noi suntemoamenii care aducem voturi. Să intre în bătălii acești oameni, nouaconducere să nu mai caute pe afară, să câștige ei Capitala cu toatesectoarele. Avem prim-vicepreședinți și vicepreședinți care suntfoarte așteptați de bucureșteni să câștige”, a conchis CezarPreda.

Departamentul Corespondenți,[email protected]

Inchide