Codrin Ștefănescu, reacție dură la anunțul tandemului Barna-Cioloș: „Să ne ia dracu” pe toți”

Publicat: 21 07. 2019, 14:28

„Sistemul și-a anunțat astăzi decizia. Barna candidat la prezidentiale și Ciolos premier! Totul decurge conform planului trasat. Ca să ne ia dracu” pe toți!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Și liderul PSD, Viorica Dăncilă, l-a criticat sâmbătă pe Cioloș, vorbind despre „realizările zero” ale guvernului acestuia.

„Despre ce realizări putem vorbi atunci când am avut Guvernul tehnocrat, guvern zero, cu zero realizări? Despre ce rezultate putem vorbi atunci când am avut guverne de dreapta? Despre tăieri, despre închideri de școli și spitale, despre lipsa de respect pentru cei care au realizat ceea ce acum avem în România și care merită mult respect din partea noastră?”, a spus Dăncilă la conferința de alegeri a organizației PSD Mureș.

„Am văzut în ultima perioadă foarte multe lucruri urâte, lucruri care efectiv nu ne plac și nu plac multor români. Unii au venit cu proiecte, cu realizări, alții au venit cu ură și jigniri. Cred că este timpul să spunem stop, este timpul să aducem alături de noi pe cei care vor să contribuie la dezvoltarea acestei țări. Jignirile, ura nu țin loc de proiecte.(…) Avem nevoie de oameni care iubesc oamenii. Am văzut acum un partid nou care ne propune să trăim în grupuri, care ne propune tot ceea ce nu se potrivește poporului român, e un partid care urăște foarte mult, iar ura atrage ura. Nu putem accepta ca în România să implementăm ura, să facem din urmă deviza noastră națională”, a mai spus Viorica Dăncilă.