Crin forțează excluderea lui Cataramă. Cum a fost la cina cea de taină cu Patriciu

Crin forțează excluderea lui Cataramă. Cum a fost la cina cea de taină cu Patriciu
Publicat: 23/04/2012, 19:18
Actualizat: 24/04/2012, 16:50

Viorel Cataramă ar putea fi exclus din PNL săptămâna viitoare.Organizației PNL Sector 2, din care face parte omul de afaceri, vadiscuta două solicitări de excludere a lui Cataramă din partid.”Sunt cereri vechi, dinainte de congres. Nu le-am supus la vot pânăacum ca să nu se interpreteze, dat fiind că dl. Cataramă a șicandidat la președinția partidului”, a declarat șeful filialeiSector 2 Dragoș Dincă pentru Gândul. El spune însă că votul nu vafi unul formal, cu toate indicațiile date de președintelepartidului Crin Antonescu la congres. „Personal, nu cred că suntmotive să fie exclus. A venit și a ținut un discurs la congres. Darnu președintele organizației ia decizia. Oricum, la sfârșitul luiaugust 2009, noi am mai avut o cerere de excludere a d-lui Cataramăși atunci Biroul organizației a respins-o, cu 5 voturi împotrivă și4 pentru. Mi se pare chiar nerezonabil s-o mai discutăm încă odată, dar nu eu iau decizia”, precizează Dincă.

El respinge și acuzația lui Antonescu conform căreia filialaeste prost organizată, deoarece Viorel Cataramă trebuia exclus maidemult: „Nu știu de ce nu se vorbește că organizația noastră a fosta patra pe țară la ultimele alegeri. Am plecat de la un scor 8 lasută și am ajuns la 28 la sută la alegerile prezidențiale”.

De ce a scăpat magnatul mobilei prima dată

Surse din PNL spun că, în august 2009, nu s-a luat deciziaexcluderii lui Cataramă pentru că liderii de la centru au păreriîmpărțite și organizația n-a știut ce decizie să ia. De dataaceasta însă, Antonescu este hotărât să scape de Cataramă și vatransmite acest lucru și filialei din care acesta face parte.

După ce, la congresul din 5 martie, Viorel Cataramă a vorbit dedatoriile de 1,6 milioane de euro pe care le are PNL și a sugeratcă Antonescu ar fi dator sponsorilor partidului, președinteleliberal a replicat foarte dur, acuzându-l pe omul de afaceri căprocedează ca „un securist ordinar” și că, la prezidențiale, s-acomportat „în cel mai josnic mod cu putință”. „E un partidneglijent cel care are încă în rândurile sale un asemenea om. Unpartid bine organizat trebuia să-l excludă pe Viorel Cataramă”, amai spus Antonescu, adăugând „Să vă fie rușine, domnule ViorelCataramă!”.

Masă aniversară cu mogulul Dinu

După scandalul de la congres, în care Patriciu s-a declarattotal de partea lui Antonescu, magantul țițeiului a arătat că joacăla două capete. Paparazzi l-au surprins pe Dinu Patriciu, sâmbătăseara, luând cina cu inamicul numărul unu al PNL, Viorel Cataramă.Surse liberale spus că Viorel Cataramă i-a invitat pe Patriciu șisoția lui la aniversarea fiicei sale, care s-a ținut la Casa diDavid. La minipetrecere au mai fost prezenți prieteni apropiați ailui Viorel Cataramă – Radu Cojocaru (fondator al SAFI și fostacționar la Libra Bank) și Florin Andronescu (patronul Flanco), șiei cu soțiile.

Crin Antonescu a aflat din presă despre cina festivă. Întrebatcum comentează fotografiile apărute într-un tabloid, președintelePNL a răspuns: „N-aș vrea să fiu prea liric, dar trebuie sărecunosc că m-au surprins neplăcut. Am o ușoară tristețe – fără aintra în viața privată a oamenilor – eu, ca liberal, chiar în searaaia n-aș fi luat masa cu Cataramă”.

O tânără speranţă a ţării în sport întreţine relaţii intime pentru bani: "Când i-am spus...
Motivul despărțirii: A bătut-o Mr Pink?! Monica Gabor, plină de vânătăi pe corp
FOTO. Roxana Nemeș și Andreea Antonescu și-au etalat busturile generoase la plajă! Cum arată cele...
Zodiile care oferă cea mai toxică iubire: 1. Rac
Nu s-a ales doar cu premiul și trofeul Survivor România 2021, ci și cu un...
Parma i-a stabilit prețul lui Dennis Man! Ce sumă i-a cerut patronul american de la...
Un oraș cu 15 milioane de locuitori riscă să ajungă de nelocuit din cauza apei....
WhatsApp anunţă implementarea "View Once". Iată tot ce trebuie să ştii despre noua funcţie
Cele mai ieftine SUV-uri cu cutie de viteze automată
BANCUL ZILEI – Bătrânel răsfățat de nevasta de 19 ani
Imagini apocaliptice în Siberia. Ard patru milioane de hectare în cea mai rece regiune din...
Motivul despărțirii: A bătut-o Mr Pink?! Monica Gabor, plină de vânătăi pe corp
O TÂNĂRĂ care a mers la bazin cu un costum prea DEOCHEAT a avut parte...
Chinezii au construit un câmp cu rachete nucleare! Cum arată, imaginile sunt ULUITOARE
ȘOC! Inna, aproape DEZBRĂCATĂ pe net! Iubitul Deliric a reacționat incredibil
O chelneriţă a servit mulți ani un bătrân ţâfnos. După ce bărbatul a murit a...
Calendar ortodox 4 august 2021: Ce sărbătoare e azi?
ȘOCUL ANULUI pentru cei vaccinați cu PFIZER! Este răsturnare totală de situație. Anunțul cumplit a...
Liviu Dragnea, pe mâna medicilor de urgență. Specialiștii sunt rezervați
Un dar otrăvit: Sute de mii de români vor avea pensii mai mici
De pe scenă, în afaceri. Ce business a lansat artistul Vlad Miriţă alături de antreprenorul...