Deputat PSD despre respingerea Rovanei Plumb: Cine a propus și susținut să-și asume și eșecul

Publicat: 26 09. 2019, 17:54

Horia Nasra a declarat, joi, corespondentului Mediafax că guvernarea social-democrată poate continua doar într-o nouă alianță de stânga PSD – Pro România – ALDE, iar în cazul respingerii Rovanei Plumb de la funcția de comisar european, cine a propus și susținut această nominalizare trebuie să-și asume și eșecul.

„Nu am văzut, primit sau semnat moțiunea de cenzură, însă consider că în acest moment guvernarea social-democrată poate continua doar într-o nouă alianță de stânga PSD – Pro România – ALDE, cu o largă majoritate parlamentară! De asemenea, un singur candidat la prezidențiale este cea mai bună variantă la actualul președinte. Cât despre respingerea Rovanei Plumb, cine a propus și susținut această nominalizare să-și asume și eșecul! Pentru cei care încă vor să audă și să evite un dezastru: scoateți-vă ochelarii de cal!”, a spus Nasra.

Rovana Plumb a primit un vot negativ, joi, în Comisia pentru Afaceri Judiciare (JURI) a Parlamentului European pentru funcția de comisar european, a anunțat europarlamentarul Siegfried Mureșan.

Comisia pentru Afaceri Judiciare (JURI) a decis, cu unanimitate de voturi, să trimită o scrisoare Comisiei Europene în care să informeze asupra faptului că există conflict de interese în cazul Rovanei Plumb și nu poate asuma funcția de comisar european.