Dragnea: Grindeanu să se abțină de la răspunsuri politice

Publicat: 07 06. 2017, 19:03
Actualizat: 07 06. 2017, 19:04

„Oamenii nu sunt roboți. Doamna Firea are tot dreptul să își exprime punctul de vedere. Doamna Firea vorbește în numele bucureștenilor. L-am rugat pe premier să se abțină de la declarații politice, pentru că e mai important să se aplece asupra programului de guvernare”, a declarat Liviu Dragnea.

Răspunsul vine ca urmare a declarațiilor primarului general Gabriela Firea, potrivit cărora are o relație mai proastă cu Executivul actual decât pe vremea tehnocraților.

„Eu am și nemulțumirile mele personale ca primar general. Legat de reacția unora dintre membrii Cabinetului la problemele Bucureștiului. Dacă solicit sprijin guvernamental, nu o fac pentru mine, că nu plec acasă cu acele obiective, eu am un mandat de la bucureșteni și vreau să îl duc la bun sfârșit cu rezultate. Sunt într-adevăr surprinsă că există o reacție ori înceată, ori de refuz din partea reprezentanților unor ministere, care pur și simplu pun în dificultate Primăria Capitalei” a declarat, duminică seară, Gabriela Firea, la Antena 3.

Ulterior, Sorin Grindeanu i-a răspuns, declarând că „adversarii PSD se află în afara partidului”.