Dragnea îl „deconspiră” pe Chirică: Am informația că e omul SIE, nu pot spune de unde

Publicat: 07 06. 2017, 10:09

Întrebat, marți seara, la Antena 3, care este „rolul extern” în ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile în PSD (discuțiile despre remanieri și despre schimbarea premierului Grindeanu, n.r.), Dragnea a spus aceasta este o informație la care vrea să ajungă și la care va și aunge.

„Și asta e o informație la care vreau să ajungem și vom ajunge: să vedem – există printre cauze și aceasta, adică sunt unii membri ai Guvernului în urechea cărora ciripesc niște păsărele trimise de anumite instituții sau nu? Poate să fie o prostie sau poate să fie adevărat. Vom ajunge la această informație cât de curând, pentru că nu e complicat. Poate cred unii că e complicat, dar nu e complicat. O bănuială există”, a adăugat Dragnea.

El a arătat că, într-o vizită la Bacău, a spus o „glumă serioasă” despre faptul că PSD nu are nevoie de acoperiți, întrucât e un partid deschis și are toate serviciile reprezentate în partid.

Întrebat, referitor la „bănuiala” pe care a exprimat-o pe un grup de whatsapp – discuție care a ajuns și în spațiul public – cu privire la primarul de la Iași, Mihai Chirica, pe ce își fundamentează părerea că acesta ar fi omul SIE, Dragnea a răspuns: „Asta, îmi cer scuze, dar nu pot să spun”.

Chestionat dacă are totuși această informație, liderul PSD a răspuns: „Categoric, da”.

El a spus, răspunzând unei alte întrebări, că Mihai Chirica a ajuns pe listele PSD pentru că la acel moment nu știa despre acest fapt.

Dragnea a mai arătat că are suspiciuni că în PSD sunt „și alții” precum Chirica.