Dragnea restricționează accesul în sediul PSD: „Le dădeam bună ziua și nici măcar nu răspundeau”

Publicat: 29 09. 2016, 18:47
Actualizat: 31 10. 2016, 17:06

„Au fost foarte multe situații în ultima lună când mă întâlneam cu tot felul de cetățeni mai tineri sau mai puțin tineri prin sediu, pe care nu-i cunoșteam. Pe unii îi și salutam, le dădeam bună ziua și nici măcar nu răspundeau. Și atunci am spus că la noi în sediu nu este Gara de Nord, nici măcar autogară. Este un sediu de partid – un partid responsabil, serios și respectat în care vreau să funcționeze doar cei care sunt implicați în campania electorală și atât”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat dacă se teme de procurori sau de faptul că ar putea fi ascultat, liderul PSD a negat că acesta ar fi motivul restricționării accesului în sediu, ci mai degrabă teama ca adversarii să nu afle strategia electorală a PSD.

„Nu mă tem nici de procurori, îi respect foarte mult, nu mă tem nici de serviciile secrete, nu cred că cineva se gândește că eu nu sunt ascultat. Noi nu avem de ascuns lucruri față de instituții ale statului, dar fiind într-o campanie electorală, înseamnă că suntem într-o competiție electorală, asta înseamnă că avem și adversari politici. Sigur că fiecare partid își face o strategie în limitele legii, o strategie pe care nu vrem să o afle și ceilalți, că s-a mai întâmplat, nu e nimic spectaculos”, a mai spus Dragnea.