„Fumează crack și face sex cu tipi”. Tucker Carlson reînvie mărturia unui actor de comedie că ar fi făcut sex cu Barack Obama.

Publicat: 06 09. 2023, 13:21
Actualizat: 06 09. 2023, 13:23

Jurnalistul american, Tucker Carlson, va difuza miercuri, un interviu cu Larry Sinclair, un actor de comedie care a dezvăluit, încă din anul 2008, că a făcut sex cu fostul președinte al Statelor Unite, Barack Obama. 

În clipul de promovare a interviului, postat pe contul de Twitter al lui Tucker Carlson, Sinclair  susține că, în 1999, i-a dat lui Obama 250 de dolari pentru a cumpăra cocaină. Amândoi au consumat droguri, înainte de a întreține relații sexuale.

Carlson descrie afirmațiile lui Sinclair despre Barack Obama drept „credibile că fumează crack și face sex cu tipi”.

Așa că am început să-l ating cu mâna de-a lungul coapsei pentru a vedea unde se duce și a mers în direcția în care am vrut să meargă. (…) Habar n-aveam cine era, a spus Sinclair.

În anul 2008, când Sinclair când au apărut primele dezvăluiri, Politico scria că „povestea a fost în general ignorată de mass-media, deoarece nu a putut să-și susțină acuzațiile”.

În luna iunie, a acelui an, Sinclair a închiriat o cameră la National Press Club din Washington DC pentru a susține o conferință de presă, în care a povestit, în detaliu, despre două relații sexuale pe care a pretins că le-a avut cu Obama în 1999, una în spatele unei limuzine și alta într-o cameră de hotel din Gurnee, Illinois.

Conferința de presă s-a încheiat cu arestarea lui Sinclair în baza unui mandat deschis din Delaware, după ce unii bloggerii liberali care l-au susținut pe Obama se pare că au informat poliția din DC, scrie Daily Mail.


Sursă FOTO: Shutterstock

CITEȘTE ȘI:

Este Obama GAY? Întrebarea a înregistrat 50M căutări pe Google. Obama către iubita sa: Fac dragoste cu bărbați zilnic, în imaginație

VIDEO | Tucker Carlson îl descoase pe Viktor Orbán. „Este o minciună că Ucraina câștigă războiul. Rușii nu se vor sătura de Putin”