Este Obama GAY? Întrebarea a înregistrat 50M căutări pe Google. Obama către iubita sa: Fac dragoste cu bărbați zilnic, în imaginație

Este Obama GAY? Întrebarea a înregistrat 50M căutări pe Google. Obama către iubita sa: Fac dragoste cu bărbați zilnic, în imaginație
Publicat: 15/08/2023, 17:56
Actualizat: 15/08/2023, 19:29

Secretele intime, care au ieșit la iveală recent, despre fanteziile fostului președinte american, Barack Obama, au stârnit curiozitatea lumii. Întrebarea „este Barack Obama gay?” a înregistrat 50 milioane căutări, pe platforma Google, potrivit The Telegraph.

Totul a plecat de la dezvăluirea unor pasaje dintr-o scrisoare pe care Barack Obama a scris-o fostei iubite, Alex McNear, în urmă cu 40 de ani, pe vremea când erau studenți la Occidental College din Los Angeles.

Paragrafe din acea scrisoare au apărut la începutul lunii august, într-un interviu acordat de David Garrow, autorul volumului despre ascensiunea lui Obama în 2017, Rising Star: The Making of Barack Obama.

În scrisoarea cu pricina, Obama se întreba dacă homosexualitatea este un „refuz de a perfetua farsa nesfârșită a vieții pământești”.

În ceea ce privește homosexualitatea, trebuie să spun, cred că aceasta este o încercare de a te îndepărta de prezent, un refuz, poate, de a perpetua farsa nesfârșită a vieții pământești. Vezi, fac dragoste cu bărbați zilnic, dar în imaginație, îi scria Barack Obama iubitei sale, în noiembrie 1982, conform The Telegraph.

Fostul președinte american îi mărturisea iubitei dorința sa de a nu mai gândi în termeni de „femei” și „bărbați”, ci de oameni.

Mintea mea este androgină, în mare măsură, și sper să o fac și mai mult până când voi putea gândi în termeni de oameni, nu de femei, spre deosebire de bărbați. Dar, întorcându-mă la corp, văd că am fost făcut bărbat și, fizic, în viață, aleg să accept această întâmplare, scria Obama, potrivit sursei citate.

Obama, primul președinte american gay?

Întrebarea nu este nouă. În anul 2009, Huffington Post a publicat un articol cu titlul: Barack Obama, Primul președinte american gay? 

Întrebarea este, mai degrabă metaforică și face referire la angajamentele președintelui SUA în favoarea comunității LGBTQ+ și nu la orientarea sa sexuală.

Autorul articolului enumera câteva decizii ale nou-alesului președinte în favoarea comunității gay: ordin executiv care extinde unele beneficii pentru cuplurile de același sex angajate de guvernul federal, aducerea unor persoane gay și lesbiene în posturi importante în administrația sa și altele.

Materialul aminti era, de fapt, o analiză a promisiunilor electorale țintite pe comunitatea LGBTQ+, care nu au fost îndeplinite, deși, anunțate cu multă însuflețire de fostul președinte american.

Publicația americană face o comparație cu un alt președinte, Bill Clinton, despre care autoarea Toni Morrison a scris un comentariu pentru The New Yorker, în 1998, susținând că „în ciuda pielii albe, acesta este primul nostru președinte de culoare. Mai negru decât orice persoană de culoare care ar putea fi aleasă vreodată în viața copiilor noștri.”

Doar că, acest comentariu, nu avea o conotație pozitivă pentru Bill Clinton.

În aceeași notă se încheie și editorialul din HuffPost: „Dacă Bill Clinton a fost primul președinte de culoare al Americii, cu siguranță primul nostru președinte de culoare poate deveni primul președinte gay al Americii”, concluzionând că Obama „poate deveni un aliat sau un adversar” al comunității LGBTQ+.

Sursa: Mediafax foto

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Raisa a fost găsită moartă. Fetița de doi ani dispărută ieri era într-o râpă și...
Gabriela Lucuțar divorțează! Regina Întunericului și soțul ei au de împărțit o avere de 2,7...
FOTO. „Ce rușine!”. Imaginile indecente pentru care Mădălina Ghenea a fost desfințată de fani
Mama fostei campioane olimpice la gimnastică a murit duminică într-un accident rutier
Trei dintre rudele Raisei, fetița găsită moartă într-o râpă, sunt audiate de polițiști. Pista pe...
Mădălina Ghenea a stârnit controverse cu ultima sa apariție! S-a urcat pe masă și ce...
TEST IQ | Aceste două poze par identice, dar nu sunt. Găsiți diferențele
Produsele de pe Shein şi Temu s-ar putea scumpi. UE vrea taxe vamale pentru toate...
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
De ce niciun trecător nu a intervenit pentru a-l salva pe bărbatul ucis în Crângași!...
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
S-a dus la RAR să înmatriculeze mașina dar a primit DOSAR PENAL
Una dintre cele mai frumoase biserici gotice târzii din Transilvania va fi restaurată
Cel mai SENZAȚIONAL film al lui Demi Moore! Câți ani avea pe atunci?
Reguli noi la vămile din România. Autoritatea Vamală Română a făcut anunțul
Daliana Răducan a decis ce rochie de mireasă va purta. Reacția savuroasă a lui Răzvan...
Armata, din nou obligatorie? Ce se întâmplă dacă cineva îl refuză: „Un viitor mai periculos”
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, acuzați că mimează fericirea în mediul online! Cum se înțeleg,...
"Era o fată nevinovată". Ipoteza polițiștilor în cazul fetiței de doi ani din Dolj găsită...
BANCUL ZILEI. Într-o zi vine o băbuță la Banca Națională să depună o suma mare...
Prețurile la biletele de avion ajung la cote maxime
×