Este Obama GAY? Întrebarea a înregistrat 50M căutări pe Google. Obama către iubita sa: Fac dragoste cu bărbați zilnic, în imaginație

Este Obama GAY? Întrebarea a înregistrat 50M căutări pe Google. Obama către iubita sa: Fac dragoste cu bărbați zilnic, în imaginație
Publicat: 15/08/2023, 17:56
Actualizat: 15/08/2023, 19:29

Secretele intime, care au ieșit la iveală recent, despre fanteziile fostului președinte american, Barack Obama, au stârnit curiozitatea lumii. Întrebarea „este Barack Obama gay?” a înregistrat 50 milioane căutări, pe platforma Google, potrivit The Telegraph.

Totul a plecat de la dezvăluirea unor pasaje dintr-o scrisoare pe care Barack Obama a scris-o fostei iubite, Alex McNear, în urmă cu 40 de ani, pe vremea când erau studenți la Occidental College din Los Angeles.

Paragrafe din acea scrisoare au apărut la începutul lunii august, într-un interviu acordat de David Garrow, autorul volumului despre ascensiunea lui Obama în 2017, Rising Star: The Making of Barack Obama.

În scrisoarea cu pricina, Obama se întreba dacă homosexualitatea este un „refuz de a perfetua farsa nesfârșită a vieții pământești”.

În ceea ce privește homosexualitatea, trebuie să spun, cred că aceasta este o încercare de a te îndepărta de prezent, un refuz, poate, de a perpetua farsa nesfârșită a vieții pământești. Vezi, fac dragoste cu bărbați zilnic, dar în imaginație, îi scria Barack Obama iubitei sale, în noiembrie 1982, conform The Telegraph.

Fostul președinte american îi mărturisea iubitei dorința sa de a nu mai gândi în termeni de „femei” și „bărbați”, ci de oameni.

Mintea mea este androgină, în mare măsură, și sper să o fac și mai mult până când voi putea gândi în termeni de oameni, nu de femei, spre deosebire de bărbați. Dar, întorcându-mă la corp, văd că am fost făcut bărbat și, fizic, în viață, aleg să accept această întâmplare, scria Obama, potrivit sursei citate.

Obama, primul președinte american gay?

Întrebarea nu este nouă. În anul 2009, Huffington Post a publicat un articol cu titlul: Barack Obama, Primul președinte american gay? 

Întrebarea este, mai degrabă metaforică și face referire la angajamentele președintelui SUA în favoarea comunității LGBTQ+ și nu la orientarea sa sexuală.

Autorul articolului enumera câteva decizii ale nou-alesului președinte în favoarea comunității gay: ordin executiv care extinde unele beneficii pentru cuplurile de același sex angajate de guvernul federal, aducerea unor persoane gay și lesbiene în posturi importante în administrația sa și altele.

Materialul aminti era, de fapt, o analiză a promisiunilor electorale țintite pe comunitatea LGBTQ+, care nu au fost îndeplinite, deși, anunțate cu multă însuflețire de fostul președinte american.

Publicația americană face o comparație cu un alt președinte, Bill Clinton, despre care autoarea Toni Morrison a scris un comentariu pentru The New Yorker, în 1998, susținând că „în ciuda pielii albe, acesta este primul nostru președinte de culoare. Mai negru decât orice persoană de culoare care ar putea fi aleasă vreodată în viața copiilor noștri.”

Doar că, acest comentariu, nu avea o conotație pozitivă pentru Bill Clinton.

În aceeași notă se încheie și editorialul din HuffPost: „Dacă Bill Clinton a fost primul președinte de culoare al Americii, cu siguranță primul nostru președinte de culoare poate deveni primul președinte gay al Americii”, concluzionând că Obama „poate deveni un aliat sau un adversar” al comunității LGBTQ+.

Sursa: Mediafax foto

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Noua lege obligatorie pentru ȘOFERI. E intrată deja în vigoare: Vă trimite la închisoare
Codul Rutier. Amintirea care vine cu amenzi. Mulți șoferi fac acest gest
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Ce mai înseamnă Paștele pentru români și cum vor petrece cei mai mulți sărbătorile pascale?