Ghiță s-a înscris în PRU

Publicat: 30 08. 2016, 14:19

„ Întreaga generație sau mulți din generația din care fac eu parte, din politică și din alte zone din societate, a simițit nevoia unei construcții politice care să ne permită să spunem cu exactitate ce ne transmit românii, oamenii, prietenii noștri, colegii noștri. Și anume că e din ce în ce mai greu pentru noi, românii, să trăim în țara noastră. Suntem, ne găsim locuri de muncă din ce în ce mai greu, fiscul se laudă că ne închide firmele nouă antreprenorilor români, toată lumea simte o apăsare economică și lucrul ăsta trebuie să-l spunem. În partide precum PSD și PNL lucrul ăsta nu prea poți să-l faci că dăunezi partidului. Și atunci ne-am hotărât să venim noi cu o construcție politică și, alături de Bogdan Diaconu, care este unul dintre cei mai talentați tineri oameni politici, căutăm ceva experiență din zona domnului Geoană, vorbim cu alți colegi, vrem să asamblăm această mișcare politică nouă.

Sebastian Ghiță susține că va exista o colaborare cu Mircea Geoană și formațiunea acestuia PSRO. Deputatul spune că nu a luat încă o decizie cu privire la o candidatură la alegerile parlamentare de la sfârșitul acestui an.

În ceea ce privește varianta ca Victor Ponta să se alăture PRU, Sebastian Ghiță declară că „orice construcție politică și-ar dori să-l aibă pe Victor Ponta președinte”, adăugând că încă nu a vorbit cu fostul premier pentru că acesta nu se află în țară.