Guvernul va sprijini bolnavii de CANCER / Marcel Ciolacu: Patru noi subprograme în cadrul Programului naţional de SCREENING

Publicat: 28 03. 2024, 12:33
Actualizat: 28 03. 2024, 12:40

This browser does not support the video element.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, în debutul ședinței de Guvern, că Guvernul va aproba includerea a patru subprograme noi, pentru mai multe tipuri de cancer şi pentru depistarea infecţiilor cronice cu virusuri hepatice, în cadrul Programului naţional de screening pentru boli cronice.

În domeniul sănătății actualizăm și reorganizăm mai multe programe naționale de sănătate ca să oferim noi servicii medicale românilor. Cel mai important exemplu este cel al Programului național de screening pentru boli cronice. Includem 4 subprograme noi, pentru mai multe tipuri de cancer și pentru depistarea infecțiilor cronice cu virusuri hepatice, a transmis Ciolacu.

CITEȘTE ȘI:

Marcel Ciolacu, întâlnire cu femei victorioase în lupta cu cancerul /„Au reușit să treacă peste propria suferință pentru a oferi speranță altor femei”

Premierul Ciolacu, ANUNȚ important pentru români: ,,Menținem plafonarea prețurilor la energie și gaze până în primăvara lui 2025″