H.D. Hartmann: PIEDONE e un tanc. El e cu mistria, crește în SONDAJE ca în basmele populare / E singura șansă să devină primar general

Publicat: 12 04. 2024, 09:21
Actualizat: 12 04. 2024, 09:22

This browser does not support the video element.

Analistul și profilerul H.D. Hartmann afirmă că Piedone este un tanc și „face foarte bine”. La emisiunea Gândul Exclusiv, Hartmann face analiza candidaților pentru Primăria Capitalei, în perioada precampaniei. 

Hartmann mai spune că „aceasta este singura șansă” a lui Piedone să devină primar general.

Domnul Piedone e tanc. El e cu roaba, el e cu mistria, face foarte bine, crește sondaje ca pruncul, ca în basmele populare. Este singura lui șansă de a deveni primar general.

În tabloul momentului sunt două personaje care se luptă pentru Primăria Capitalei. În opinia lui Hartmann, acestea sunt Nicușor Dan și Cristian Popescu Piedone. De precizat că lista pentru candidați se închide pe 30 aprilie, odată cu depunerea dosarelor la Biroul Electoral Central.

Bucureștiul este un oraș cosmopolit, este o capitală cu ta europeană, cu toate păcatele: droguri, prostituție, pedofilie. Este cu toate păcatele occidentale. În acest moment, se luptă Nicu Paris și Popescu Piedone. Ei doi sunt.

Cătălin Cîrstoiu nu va exista în această competiție, consideră H.D. Hartmann, care afirmă despre George Simion că „și-a ucis candidatul”, cu referire la anunțul lui Cozmin Gușă de a candida, cu susținerea AUR.

Falsitatea lui Simion i-a ucis candidat. Candidatul acela (n.r. Mihai Enache) avea între 4 și 6%. Era bine, domnule, pentru un AUR la București ăsta atât de complex.

Cozmin Gușă a anunțat, într-un interviu la Realitatea TV, că, în urma unei discuții cu George Simion, a acceptat să candideze independent la Primăria Capitalei, cu susținerea AUR. Ulterior, a anunțat că se retrage. Citește mai multe aici.

Urmărește interviul integral.

CITEȘTE ȘI: