R. Hopincă, încrezător în candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei: „Poate fi un foarte bun primar, e pregătit să vină cu soluții”

R. Hopincă, încrezător în candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei: Poate fi un foarte bun primar, e pregătit să vină cu soluții
Publicat: 11/04/2024, 21:32
Actualizat: 12/04/2024, 01:41

Rareș Hopincă, candidatul PSD-PNL la primăria sectorului 2, și-a exprimat aprecierea față de capacitățile lui Cătălin Cîrstoiu, atât ca manager la Spitalul Universitar, cât și în rolul de posibil edil al Bucureștiului. Urmărește aici întreaga emisiune

Rareș Hopincă este de părere că medicul Cătălin Cîrstoiu deține o serie de aptitudini ce-l recomandă pentru funcția de primar al Capitalei. Hopincă a mărturisit că l-a cunoscut pe Cătălin Cîrstoiu, în calitate de medic de excepție, și consideră că recentele acuzații ce i-au fost aduse sunt doar o manevră din partea adversarilor politici.

„Înainte de a fi colegi de alianță, îl cunosc pe domnul Cătălin Cîrstoiu de foarte mult timp, i-am fost și pacient, înainte de a avea legătură cu politica și cu orice idee de a candida, este în primul rând un medic, un profesor și un om excepțional care, până în prezent, nu a avut intenția de a se implica în politică. Și văd că acum, după ce și-a anunțat candidatura, trece printr-o campanie extrem de agresivă de demonizare. Vedem că este foarte rău că un medic performează în meseria lui, vedem că este foarte rău că este și profesor, și manager de spital. Tot ce se întâmplă în jurul medicului și managerului și profesorului Cătălin Cîrstoiu deodată este greșit. Totuși, trebuie să ne uităm la cariera acestui om care, pas cu pas, a urmat o carieră extrem de normală, extrem de apreciată și în mediul academic și în mediul profesional., a declarat Hopincă.

Rareș Hopincă este de părere că medicul Cătălin Cîrstoiu este supus în mod nedrept unei campanii de „demonizare”. Hopincă a menționat modul în care Spitalul Universitar s-a dezvoltat sub managementul lui Cîrstoiu și aparatura de ultimă generație ce există în dotarea acestei instituții medicale datorită lui.

„Și nu cred că merită această această campanie de demonizare. Eu v-aș ruga să faceți un exercițiu, să mergeți la Spitalul Universitar și veți vedea că Spitalul Universitar are, sub conducerea lui Cătălin Cîrstoiu, cel mai modern centru de radiologie oncologică din România. Mai mult, sunt facilități pe care cred că nu le găsim nici în spitalele din vestul Europei. Realmente, Cătălin Cîrstoiu este un foarte bun manager. Da, nu are notorietate pentru că nu și-a propus vreodată să aibă notorietate, dar cred eu că poate fi un foarte bun primar al Municipiului București și mai mult decât atât, în ultimele două săptămâni, de când și-a asumat această responsabilitate, cred că a progresat foarte mult în discursul public, cred că a înțeles foarte bine nevoile Bucureștiului și cred că este pregătit să vină și cu soluții pentru a rezolva aceste lucruri., a conchis Rareș Hopincă.

Ruxandra Radulescu
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, și-a început cariera în funcția de redactor la MEDIAFAX și Antena 3. A evoluat mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Diego Maradona. Ce s-a descoperit după...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Interdicția intră în vigoare pe 3 Mai. Devine ilegal în România de vineri
Cât de grav este Florin Piersic. Medicii au spus adevărul
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
A început deszăpezirea pe Transfăgărășan! Când ar putea fi permisă circulația?